erdemli12
Üye
-
Konu Sahibi
-
konu yanlış yerde ayrıca burda yetkili yok milli eğitime e-mail gönderiniz orda daha iyi ilgileneceklerdir.
teşekkürlerevet kardeşime katılıyorum.....
istanbula,ankaraya tablet dağıtın bakalım.köylerde karda kışta çocuklar okula binbir zorlukla giderken.güya biz gelişmişiz biz moderniz imajı verecekler.eğitimde modernlik anlayışınız buysa hiç lafa gerek yok
imamı hatiptemi okuyon sen yada projeyi begenmiyon hangisisin¿ya ne yapacaksın tableti akıllı tahtayı arapça öğren git namaz kıl dindar bir nesil ol (!)
Bence Orta okul lise ve ünv. gidenlere verilmeli ama bunlar 9.sınıfa vereceklermiş sadece.
Pilot illerde sadece 9.sınıflara verilecek tabletler arkadaşlar. Büyük maliyetli ve zahmetli bir proje olduğu için, tablet ve akıllı tahtaların tüm öğrencilere ulaşması 4 yılı bulacak. Sizler tablet gelmediğinden yakınıyorsunuz ancak ben ikinci üniversitemi okuyorum. Benim zamanımda böyle bir şeyin lafı bile yoktu. Okulumuzda sadece müdürün odasında bilgisayar vardı. O günlerden bügünlere çok şey değişti. Gelecek nesiller adına sevinmemiz lazım. Gönül isterdi ki bizlerin zamanında da tabletle eğitim olsun, 5 kiloluk çantayla okula gidip gelmeseydik. Bu projeye bari siyasi olarak yaklaşmayın rica ediyorum.
konuya öyle bir yerden girdinizki şaşırdım bu konuya bile siyaseti karıştırdınız yapmayınız lütfenya ne yapacaksın tableti akıllı tahtayı arapça öğren git namaz kıl dindar bir nesil ol (!)
ya ne yapacaksın tableti akıllı tahtayı arapça öğren git namaz kıl dindar bir nesil ol (!)
konuya öyle bir yerden girdinizki şaşırdım bu konuya bile siyaseti karıştırdınız yapmayınız lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?