FATİH E-TAB4 ROOT(ÇOK KOLAY)

Sponsorlu Bağlantılar

zodyak1907

Üye
    Konu Sahibi
FATİH E-TAB4 ROOT(ÇOK KOLAY)
Arkadaşlar öncelikle foruma yeni üye oldum. Hatam olursa kusura bakmayınız.
Öncelikle uzun bir araştırma sonucu kendime yeni bir yol oluşturdum. Bu yolda tableti sıfırlamaya gerek yoktur. Ses dinleyip her hangi bir yere basmaya gerek yoktur.
1- => linkteki uygulamayı indiriyoruz. Ve kuruyoruz.
2-Tableti yeniden başlatıyoruz. Ayarlara basılı tutup uygulama bilgilerini açıyoruz. Biraz aşağıya iniyoruz ve verileri temizliyoruz.
3- Ayarlara giriyoruz en alta inip tablet hakkında bölümünü açıyoruz. Derleme numarasına 10 defa falan tıklayarak geliştirici seçeneklerini aktif hale getiriyoruz.Geliştirici seçeneklerinden Usb Hata ayıklamayı açıyoruz.
4- Tableti pc ye bağlıyoruz.İndirdiğimiz uygulamayı açıyoruz. Uygulama tableti algılayıp dosyaları ayarlayasıya kadar bekliyoruz. Uygulama hazır hale gelince sağ altta yeşil kutucuk içinde Root yazar tıklıyoruz. Kısa bir işlem sürüyor. Successful yazarsa cihaz başarı ile rootlanmıştır.
5- Tabletten Kinguser uygulamasına giriyoruz. En sağdan KingTool sekmesini açıyoruz. Uninstall Tool a tıklıyoruz. En sağa geçip sistem uygulamalarını görüntülüyoruz. Daha sonra Cihaz Yönetimi ve MTPM(yanlış olabilir buna benzer bir uygulama var) yi kaldırıyoruz.
Son aşamayı da tamamladıktan sonra tabletiniz Rootlanmış ve sınırlandırmalardan kurtlmuştur. İroot üzerinden tekrar unroot yapabilirsiniz. Cihaz yönetimi ve MTPM yi tekrar kurmak için yedeğini alınız. Eski haline döndürürsünüz.
Bu yazıyı yazmadan hemen önce son güncellemeleri almış bir tablette bu yöntemi denedim sorunsuz çalıştı.

Takipçi Satın Al

Üst Alt