Fatih Dizisinin Başrol Oyuncusundan Yönetmene Dayak

Sponsorlu Bağlantılar

kartal835

kartal835

Üye
    Konu Sahibi
Fatih Dizisinin Başrol Oyuncusundan Yönetmene Dayak

Mehmet Akif Alakurt dizi setlerinde olay çıkarmaya devam ediyor. Set işçisine önce kılıçla saldıran, ertesi gün de tekme tokat döven Alakurt, şimdi de yönetmenini işinden etti.

Fatih dizisinde Fatih Sultan Mehmet’i canlandıran Mehmet Akif Alakurt, geçtiğimiz hafta bir set çalışanına kılıçla saldırdı. Set işçisi darp edildiğini Twitter’dan duyurunca ünlü oyuncu çılgına döndü. Ertesi gün sete gelen Alakurt, bu kez set görevlisini tekme tokat dövdü. Alakurt’u oyuncular zor sakinleştirdi.

YÖNETMEN REST ÇEKTİ

Bugün'ün haberine göre, bu kavga dizinin yönetmeni Merve Girgin’i de işinden etti. Sette terör estiren Alakurt yüzünden tüm ekip tedirgin bir şekilde çalışırken, yönetmenle yaşanan kavga bardağı taşıran son damla oldu.

Girgin dizinin yapımcısı Fatih Aksoy’a ‘Ya ben ya onunla çalışın. Ben onun bulunduğu sette bir daha çalışmam’ diyerek rest çekti.
Yapımcı tercihini başrol oyuncusundan yana kullandı. Derhal istifa eden Girgin’in “Şiddet uygulayan bir adamla kendimi ve ekibimi çalıştırmam” dediği öğrenildi.

İLK VUKUATI DEĞiL

Fatih dizisinin setini karıştıran Alakurt’un sette yaptığı kavgalardan dolayısabıkası hayli kabarık. 2006-2008 yılları arasında üç sezon devam eden Sıla dizisinde Cansu Dere ile başrolü paylaşan Mehmet Akif Alakurt, bu sette de kostüm sorumlusu Özlem Çakır’ı darp etmiş ve bu yüzden ceza almıştı.
 


Üst Alt