fatal error: cannot set display mode hatası

Sponsorlu Bağlantılar

mehmetkabaoglu

mehmetkabaoglu

Üye
    Konu Sahibi
fatal error: cannot set display mode hatası
arkadaşlar Serious Sam HD - The Second Encounter oyununu yükledim ancak oynamak bir türlü nasip olmadı pc yi yeni aldım pek bilmiyorum bu durumları lütfen yardım edin.!!

oyunu kurunca bu hatayı verdi biraz araştırma yaptım driver güncellemekten felan bahsedenler olmuş güncelledim ancak aynı sorun hala devam ediyor.

hiçbir sorun yaşamayım diye bu makineyi tercih ettim ama daha hiç oyun oynamak nasip olmadı :(

acil yardımlarınızı bekliyorum ..:ah:

0live456

Üye
Ekran çözünürlüğünü 1024x768 85 Hz getirip yada olmuyorsa başka bir çözünürlük ayarı yapıp açar mısın ?

mehmetkabaoglu

mehmetkabaoglu

Üye
    Konu Sahibi
kardeş ekran çözünürlüğünü değiştirdim ama 85 hz yapamıyorum sadece 60 hz görülüyor:angry:

0live456

Üye
Biryerden uyumsuzluk oluyor ya bilemiyorum dostum.

mehmetkabaoglu

mehmetkabaoglu

Üye
    Konu Sahibi
hmm desene oyunun tadına bakamadan ayrılık vakti:ah çabalar için sağol kardeş:bye2:

0live456

Üye
Yalnız baktım da sorun tek sende değil dostum Serious Sam kuranlarda aynı sorundan şikayetçi.Büyük ihtimal oyunda sorun var.

mehmetkabaoglu

mehmetkabaoglu

Üye
    Konu Sahibi
evet kardeş bende gördüm onları ama oynuyanlarda varmış nasıl oluyorsa:hmmm

playbek

Üye
arkadaşım senin ilacın bende dediğimi yap oyunun çalışacaktır

directx programını indir pc ne kur pc ni yeniden başlat bu sorun ortadan kalkacaktır.

saygılarımla

mehmetkabaoglu

mehmetkabaoglu

Üye
    Konu Sahibi
oyunu silmiştim. :dry:
ama yarın tekrar bulurum bir yerden ve deniyeceğim. umarım işe yarar.

:tşk: yardım için.

seytan4242

Üye
bendede aynı sorun oldu ama directx güncelledim oldu oynayabiliyorum ama benim işletim sistemim xp windows 7 de ve vistada olurmu bilemiyorum dirctx kurulumunu hotfileye upload ettim bu kurulum dosyası dosyayı çalıştırdığınızda microsoft tan gerekli dosyalarını kendisi indirecek ve kuracaktır kurduktan sonra pc nizi yeniden başlatın oyunun keyfine bakın

seytan4242

Üye
link paylaşamıyorum admin ilgilenirse sorunu çözebilirim

mana97

Üye
Bende de vardı bu hata forumları dolaştım bişeler yaptım hiç şekilde çözüm olmadı..
bu gibi durumlarda işin mantığına inmek lazım bi uyumluluktan bahsediyor ve türkçesi olarak ekran modu felan biraz düşününce mantıkda burdan geliyor 'directx' yüklü değil ve ya yüklü olan directx oyunla uyumlu değil..
yani directx güncelleyin çözüm bu güncelleme de olmuyorsa directx in üstünde yoğunlaşın silin başka bi directx yükleyin yine olmadıysa directx i silin başka bi directx daha yükleyin ben böyle çözdüm :D

Takipçi Satın Al

Üst Alt