Amaru Shady
Üye
farukken (2)
Tuhafiyeciye girdiğimde adam suratıma tuhaf tuhaf bakıyor. İşini çok iyi yapıyor gerçekten.
valla 404 not found ama belki 405 vardır, bi depoya bakayım.
arabistandan sağ bek diye aldığımız adam sol bek çıktı
Cüneyt Çakırın havasından geçilmez artık. -Hocam niye kart gösterdin yaaa +Yürü git lan, Messi'ye sarı göstermiş adamım, sen kimsin? hıh
Alaska'da soğuk espiri yapsam kimse anlamaz
En kahraman ilimiz Kahramanmaraş değildir, Batman'dir.
-kim huysuz şirin olmak ister? +ben olmam, banane.. -bu tamam. peki güçlü şiri.......
etraf federal kaynıyor.....pardon pardon çay suyu koymuştum o kaynıyor. filme nasıl kaptırdıysam artık hahayt.
bir çuval incili berbat ettim, papa beni tekme tokat kliseden attı.
ivanka trump gibi karım olsun, 500 milyon dolar borcum olsun. kayın babam donald trump ödesin amk. kızı sefil mi olsun? ticari zekam müthiş
Adını Ferihahahahahah....ayyyy koyamadım dur dur... [r]
Üşengeçlik tarikatı diye bir tarikat kurmak istiyorum ama şimdi değil.
Cuma'ya giderken bi kadın geldi ve dedeme "yakışıklı şey hahayt" dedi. Dedem şu an tesbihten alevler çıkarıyor, tutamıyoruz.
Cüneyt Çakırın havasından geçilmez artık. -Hocam niye kart gösterdin yaaa +Yürü git lan, Messi'ye sarı göstermiş adamım, sen kimsin? hıh
Alaska'da soğuk espiri yapsam kimse anlamaz
En kahraman ilimiz Kahramanmaraş değildir, Batman'dir.
-kim huysuz şirin olmak ister? +ben olmam, banane.. -bu tamam. peki güçlü şiri.......
etraf federal kaynıyor.....pardon pardon çay suyu koymuştum o kaynıyor. filme nasıl kaptırdıysam artık hahayt.
bir çuval incili berbat ettim, papa beni tekme tokat kliseden attı.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Kenan Doğulu ama kürt değil. Niye?ivanka trump gibi karım olsun, 500 milyon dolar borcum olsun. kayın babam donald trump ödesin amk. kızı sefil mi olsun? ticari zekam müthiş
Adını Ferihahahahahah....ayyyy koyamadım dur dur... [r]
Üşengeçlik tarikatı diye bir tarikat kurmak istiyorum ama şimdi değil.
Cuma'ya giderken bi kadın geldi ve dedeme "yakışıklı şey hahayt" dedi. Dedem şu an tesbihten alevler çıkarıyor, tutamıyoruz.

+Üfleyerek ye evladım. (Ejderha Ailesi) -- farukken (@farukken)