Aziz™ Üye Farm Frenzy v2.0 (farmville benzeri oyun) 240*320 bir teşekkür yeterli... Ekli dosyalar Eklentileri görebilmek için Giriş yap veya üye ol.
Aziz™ Üye kopyala yapıştırmı resimleri başka bir yerden buldum oyunun klasörünü kendim düzenleyip upload ettim oyunuda kendim yapacak değilim heralde..
kopyala yapıştırmı resimleri başka bir yerden buldum oyunun klasörünü kendim düzenleyip upload ettim oyunuda kendim yapacak değilim heralde..
yusuf94 Üye klasörü düzenlemşsn doğru başka bir sey yapmamşsn demo olduunu da söylemiosn klasörü herkes düzenleyp upload eder...
klasörü düzenlemşsn doğru başka bir sey yapmamşsn demo olduunu da söylemiosn klasörü herkes düzenleyp upload eder...
Aziz™ Üye oyunları denediğim telefonum bozuldu o yüzden oyunun nasıl olduğunu bilmiyorum.ayrıca madem paylaşım yapmayı o kadar iyi biliyorsun buyurda seni görelim senin gibi sadece oyunları uygulamaları alıp gitmekte kolay..
oyunları denediğim telefonum bozuldu o yüzden oyunun nasıl olduğunu bilmiyorum.ayrıca madem paylaşım yapmayı o kadar iyi biliyorsun buyurda seni görelim senin gibi sadece oyunları uygulamaları alıp gitmekte kolay..
v3!N Üye teşekkürler yanlız kısa bir süre oynadıktan sonra demo diyip 32 kontöre satın almamızı istiyor bilginize
teşekkürler yanlız kısa bir süre oynadıktan sonra demo diyip 32 kontöre satın almamızı istiyor bilginize
Aziz™ Üye rica ederim arkadaşlar ama gerçekten demo olduğunu bilmiyordum.artık tam versiyonunu bulana kadar idare edeceksiniz
rica ederim arkadaşlar ama gerçekten demo olduğunu bilmiyordum.artık tam versiyonunu bulana kadar idare edeceksiniz