Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Farklı bir soru :)
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
geceyry
Üye
Konu Sahibi
Farklı bir soru :)
arkadaşlar bazı sitelerde görüyorum. 150tl ye 14mp li fotoğraf makineler var. Acaba bunlar iş görürmu yoksa kandırmaca mi. Mesela shopping.tv de 150 tl ye markasi general elektrik olan 14mp li bir makina var. Hediye olsak almak istiyorum. Sizce hatami yapmış olurum
uzun ömürlü derken bozulurmu. Yani sevgilime hediye almak istiyorum. Laf ağızdan bir kere çıkar pembe renk almak istiyorum 160 lira param var . 150 makina 10 da kargo anca yetiyo
Burak
Üye
kalite beklememek gerek, düzgün kullanılırsa neden bozulsun. Ama parçaları dandik malesef.
geceyry
Üye
Konu Sahibi
nede olsa bir bayan kullanacak.. Tipide güzel birşeye benziyo ama 1yıl kullansak yeter
Burak
Üye
iyi kullanılırsa bi sorun cıkarmaz. Ama kaliteli cekim beklemek yanlıs.
geceyry
Üye
Konu Sahibi
yani kaliteli derken netlik nasıl olur. Mesela bende nokia c5-03 var ondan daha iyi olur değil mi
yok cozunurluk yuksek olur, ama resimler soluk olabilir, renkler mat olabilir, veya titreme gelebilir.
Ama normal kullanım ıcın idare eder.
geceyry
Üye
Konu Sahibi
çok teşekkür ederim. Size link versem makinayı inceleyip yorum yapabilirmisiniz
Burak
Üye
rica ederim tabi buyrun.
geceyry
Üye
Konu Sahibi
elektronik-general-elektrik-14mp-5x-optikzoom-dijital-fotograf-makinesi --> googleye bunu yazarak çıkan ilk shopping.tv sitesindeki linke tıklayarak görebilirsiniz makinayı.
Burak
Üye
özellikler iyi, ama parça ömrü kısa.
geceyry
Üye
Konu Sahibi
düzgün bir kullanımda kaç ay gidebilir sence.
Burak
Üye
2sene.
Elektr0
Üye
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
burdaki kameralara bak dostum kaliteli bir japon markası
geceyry
Üye
Konu Sahibi
hemen bakıyorum kardeşim. Çok teşekkür ederim burak kardeş. Almaya karar verdim.yardımıni hiç unutmayacağım