Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Farklı Bir Müzik Çalar Arıyorum. Bildikleriniz Neler?
Sponsorlu Bağlantılar
musam
Üye
Konu Sahibi
Farklı Bir Müzik Çalar Arıyorum. Bildikleriniz Neler?
Bir şarkı biterken diğer şarkıya geçişte değişik efektler yapıp hiç duraklamadan sonraki şarkıya geçiş yapan müzik çalar uygulaması arıyorum. Radyolarda şarkıları mixlerken yaptıklarından.
GHOST50
Üye
Android telefonlarda cross dj adlı bir uygulama var istediğn müziği seçip tüm ayarlarıyla oynayabiliyorsun(bas vs) ve istediğn şeyleri karıştırıp bir mix yapabiliyorsun ama tabiki bu uygulama senin telefonun(Nokia E63) için varmı bilemem ama bildiğim bir şey var
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
adlı bir link görmüştüm belki işine yarar
musam
Üye
Konu Sahibi
Android program arşivim için arıyorum böyle bir programı. Ayrıca şuan androidli tablet kullanıyorum. Galiba istediğim özelliği sadece dj programları yapabiliyor. Önerin için teşekkürler.
hasan3472ty
Üye
Black marta gir dünya kadar player var
GHOST50
Üye
Eğer android tablet için istiyorsan önerim CROSS DJ adli uygulama kendimde kullaniyorum bunu gayet memnunum(iki
muziği ayni.anda acip karistirabiliyorsun)
Isteğine göre özel yada buradan indirme linkinu atabilirim
musam
Üye
Konu Sahibi
Ghost sagol da ben dj programı değil de mp3 çalarda kendiliğinden o özellik olsun istiyorum.
Poweramp çok güzel bir uygulama...Bass Tiz ayarlarını kendin ayarlayabiliyorsun ve harika bass veriyor...En sevdiğim özelliğide kulaklığı taktığında en son hangi şarkıyı dinliyorsan takar takmaz o şarkı başlıyor...Denemeni tavsiye ederlm...