OttomaN TigeR
Üye
Bu kadar, ağzına sağlık abi.[ENGİN];5602343' Alıntı:Senin derdin nedir arkadaşım yazdıgım yorumu anlamadan bilgelik taslama! Müslümanlara islamiyet düşmanlıgı yapıyorlar mı dedim?yorumumu iyice oku öyle yorum yaz.hem nedir bu kendinizden olmayana hükümetçi yandaş yafta'ları yapıştırmanız oy verirken yanımdamıydınız böyle net konuşuyorsunuz.Yüzbaşı Kubilay'a ve yanındaki askerlere manevra fişegi verenlere hesabını sor ve duydugunuzla bilgi sahibi olmaktan vazgeçin.benim kiblem kabe'dir sizinkini bilemem.
Bu kadar, ağzına sağlık abi.
Haklısın abi, okumak yok, araştırmak yok bu yüzden gayet normal karşılıyorum.[ENGİN];5607581' Alıntı:
Sagolasın Gökçen kardeşim,adam gibi bir konuya yorumunu yazamıyorsun anında yaftalama çalışmaları başlıyor
Haklısın abi, okumak yok, araştırmak yok bu yüzden gayet normal karşılıyorum.
işte bu konuda çok haklısın. Ah be tohturum her konuda ne yazacaksam aynısını yazıyosun. Aynı kafadanız kardişMuhafazakar takılanların yaşantılarını da görüyoruz yani... Yerleri sıcak tabi adamların tabi ki de aydınlanmacılığa karşı duracaklar ne güzel millet cahil onlar mutlu Allah büyük öbür tarafta huriler var! Ne gerek var okumaya, araştırmaya caaanııım...
Teşekkürler kardeşim
işte bu konuda çok haklısın. Ah be tohturum her konuda ne yazacaksam aynısını yazıyosun. Aynı kafadanız kardiş
- - - Eklendi - - -
Bu arada Engin abi, helal olsun
Engin, Gordugun Gibi Kimse Yorumunda Sadece Elestiri Yapmiyorr :]
Kesinlikle Fikrini Ve Elestirilerini Soylemekte Sonuna Kadar Ozgursun .. Ve Buna Herkes Saygi Duymak Zorunda ..
senin gibileri hala görmek çok üzücü adam orda neler yazmış hala insanlıktan bahsediyosunMüslümanliktan önce insan olmak lazım
nasıl yani ne yapmalıyız hepten salalım kendimizi o zaman kardeş
Engin, Nasil Bir Musluman'sin Bilmiyorum .. Dini Inancinada SaygiMIZ Sonsuz ..
Fakat Muslumanligi Yuzde Olarak Hesap Edersek .. Sen Yuzde Kacini Yapiyorsun .?
Gunde 5 Vakit Namaz Kiliyor Musun Mesela .?
Oruc Tutuyor Musun .?
Kur-an Okuyor Musun .?
Zina Islemiyor Musun .?
Yalan Soylemiyor Musun .?
Eminimki Vardir Birkac Acik Noktan ..
Demek Istedigim Bu ..
Kimse Tam Anlamiyla Musluman'ligi Yerine Getirmiyor .. Vardir Birileri .. Ama Cok Az ..
senin gibileri hala görmek çok üzücü adam orda neler yazmış hala insanlıktan bahsediyosun
Adam diyoki ;gerçek müslüman olsak zaten en kral insanlar olacaz!!!!! Alooo duyuomusun hacııı!!!
- - - Eklendi - - -
nasıl yani ne yapmalıyız hepten salalım kendimizi o zaman kardeş
almanca değilmi o ?Mazlum abi şu hollandaca yı bana bi tam olarak öğret yeter bana duani alırsın
Flemenkçe
almanca değilmi o ?
dayııMazlum abi şu hollandaca yı bana bi tam olarak öğret yeter bana duani alırsın
Mazlum abi şu hollandaca yı bana bi tam olarak öğret yeter bana duani alırsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?