fark nedir bilen var mi???

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
L-LumieRe

L-LumieRe

Üye
    Konu Sahibi
fark nedir bilen var mi???

bu hdd 1 tb ve 120 lıra 64 MB on bellek ve 7200 rpm

ama dıyer hdd lere baktıgımda aynı ozelıklerde ve fıyat farkı cok fazla neden bu hdd ucuz fark nedir

ALpeRenBuGRa

ALpeRenBuGRa

Üye
Acaba tanışabilir ile sabit hard diskleri karıştırıyor olmayasın?

ALpeRenBuGRa

ALpeRenBuGRa

Üye
Baktım da kardeşim arada büyük fark var diyorsun 7 tl fark var Seagete ile mesela

--------------- Ekleme ---------------

Samsung ise 116 tl çok büyük fiyat farkı nerde?

greenmile

greenmile

Üye
western digitallerin fiyat dağılımı normal ki neyle neyi karşılaştırdın sen? wd ile samsung falan mı?

L-LumieRe

L-LumieRe

Üye
    Konu Sahibi
sımdııı ıyıce bakarsanız benım dedıgım 64 Mb on bellek ve 7200 rpm samsung da 32 mb on bellek var ve pahalı ve wd nın black olanıda 1 tb ama 180 lıra nedır bu fark onu cozemıyorum 64 Mb ıse pahalı olması gerekır ama 32 den de ucuz

dıyer yandan bırı green 120 dıyerı black 180 ısım farkı nedenıylemı 60 tl fark ??

greenmile

greenmile

Üye
samsung'u tek geçerim

PhyscoDevil

PhyscoDevil

Üye
bunları genellikle harici disk olarak kullanıyorlar.İşletim sistemi pek kurmuyorlar.Bence samsung al.Performans olarak aynıdır bunlar yazma hızı okuma hızı vb.

L-LumieRe

L-LumieRe

Üye
    Konu Sahibi
zaten sıstem kurmak ıcın almıcam 320 gb hdd var onu butunlestırıp sıstemı ona kuracagım alacagım 1 tb yıde arsıv olarak kullanacagım

DarKeXRam

DarKeXRam

Üye
bende samsung war gerçekten oldukça hızlı çalişiyor. ( hd502hj 500 gb ) fakat tek sorunu aşırı gürültülü ama gürültü fan gibi değil boğuk bir sesi war .

PhyscoDevil

PhyscoDevil

Üye
2. Olarak kullanmak istiyorsan ideal.Tavsiye ederim:oke:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt