Fareler 2 Bebeği Yedi !!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

EroL

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Fareler 2 Bebeği Yedi !!!
Afrikada inanılmaz bir olay gerçekleşti, 1.5 metrelik fareler insanlara saldırıyor.

Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız


Uyandığında bebeğinin cansız bedeniyle karşılaşan Lunathi'nin 27 yaşındaki anne Bukiswa Dwadwa, şok içinde küçük kızın yanaklarının ve yüzünün büyük bölümünün yenmiş, gözlerinin dışarı çıkarılmış olduğunu anlattı.
Baba Mncedisi Mokoena ise polisin bunun fareler tarafından yapıldığını söylediğini belirtti.Soweto'da da bir bebek, annesi dışarıdayken farelerin saldırısına uğrayarak yaşamını yitirdi. Anne ihmal sonucu ölüme sebebiyet vermek suçlamasıyla tutuklandı.

1.5 METRELİK FARELER


Güney
Afrika'nın yoksul gecekondu mahallelerinde farelerin boyu 90 santimetreye kadar ulaşabiliyor. Sahraaltı Afrika'da görülen bu hayvanlar, dünya üzerindeki en büyük fareler.

Gecekondu mahallelerinin kötü koşullarında biriken çöplerden besleniyorlar ve aç kaldıklarında evlere de girerek insanlara zarar verebiliyorlar.
 

Ekli dosyalar

Tepkiler: -efşan ve mangdaşire
bu hayvanlar kedi bile yer vallaha
 
Tepkiler: Utku

EroL

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Splinter usta bu arkadaşlar
 

-efşan

Üye
la bu ne kedilerden öcünü almak içinmi çıktı bu fareler
valla bunlar kediye önce tecavüz eder sonra yer la atın intikamı gibi
 
Bu kedi gibi birşey arkadaş ne faresi
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...