Far Cry 4 0xc000007b Çözümünü Bilen Bir Mümin?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
    Konu Sahibi
Far Cry 4 0xc000007b Çözümünü Bilen Bir Mümin?
Nette Araştirdimda Yapmadiğim Az Şeyler Kaldı Ama Yinede Oyun Açılmamakta Israr Edyor Format Atin Diyorlar Acaba Atsam Çalişirmi?

@@DiAbLo@@

@@DiAbLo@@

Üye
Sistem özelliklerini ekran kartı modelini filan yazar mısın kardeşim?

• Beğen
Tepkiler: DarkredBlue61
@@DiAbLo@@

@@DiAbLo@@

Üye
Kardeşim yalnız sistem özellikleri desteklemiyor galiba. İşlemci ve özellikle de ekran kartı ile sorun yaşarsın. Oyunu normal olarak değil de xbox olarak küçük boyutlu olanı indirip oyna bence.

• Beğen
DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
    Konu Sahibi
Kardeşim yalnız sistem özellikleri desteklemiyor galiba. İşlemci ve özellikle de ekran kartı ile sorun yaşarsın. Oyunu normal olarak değil de xbox olarak küçük boyutlu olanı indirip oyna bence.
Bu Sistem Sorun Yaşatirsa Yakarım Kasayı :dry: Dirext 11 DDR3 4 GB 128 Bit Ekran Kartı Var Ayrıca İşlemcide Q Serisinin Alt Ailesi Sanırım Pacht İle Alakali Çalişicak Gibi Az Kaldi

@@DiAbLo@@

@@DiAbLo@@

Üye
Bu Sistem Sorun Yaşatirsa Yakarım Kasayı :dry: Dirext 11 DDR3 4 GB 128 Bit Ekran Kartı Var Ayrıca İşlemcide Q Serisinin Alt Ailesi Sanırım Pacht İle Alakali Çalişicak Gibi Az Kaldi
Şu yazıyı okur musun kardeşim :D

• Beğen
DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
    Konu Sahibi
Şu yazıyı okur musun kardeşim :D
Eski Nesil Demek :!!!: peki Yükleniyor Az Bekleticem İşlemcidenmi Değilmi Anlayacağim :cigara:
Evet Kararıyor Ekran Açılmıyor Bu Ubisoftun Ben Taa Neyse :ah Artık Yeni Bir Güncelleme Çıkartırlarda Oyun Düzelirse Tekrar Oynarız İnşallah :dry: Neyse Pacht 1.4 Ü Yükledim SOrunlarda Kalkti vede Format Attim Konu Kitlenebilir Tşkler : ? 5 Litre Benzin Alıp Kasayı Yakıcam Tekrar Maxi Cebe Giremeyebilirim Hakkınızı Helal Edin :$

• Beğen
Tepkiler: @@DiAbLo@@
@@DiAbLo@@

@@DiAbLo@@

Üye
Artık oyunlar böyle kardeşim en düşük ekran kartı 680 istiyor işlemci de cabası

• Beğen
DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
    Konu Sahibi
Artık oyunlar böyle kardeşim en düşük ekran kartı 680 istiyor işlemci de cabası
Far Cry 3 Ü Ultrada Kasmadan Oynuyordum 15 17 FPSde Neredeyse Bu Ne Şaçmalık : ? GTX680 Dünyanın Parası Neredeyse NVidia Kart Almaya Kalksak 400 Tlden Başliyor 128 Bitleri 256 Yok Gibi Birşey

@@DiAbLo@@

@@DiAbLo@@

Üye
Far Cry 3 Ü Ultrada Kasmadan Oynuyordum 15 17 FPSde Neredeyse Bu Ne Şaçmalık : ? GTX680 Dünyanın Parası Neredeyse NVidia Kart Almaya Kalksak 400 Tlden Başliyor 128 Bitleri 256 Yok Gibi Birşey
Aynen kardeşim çok haklısın artık önemli firmalar oyunlarını genellikle xbox ve ps4 için çıkarıyor. İstek fazla olduğundan pc için de çıkarıyorlar ama aşırı özellik istiyorlar.

• Beğen
DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
    Konu Sahibi
Aynen kardeşim çok haklısın artık önemli firmalar oyunlarını genellikle xbox ve ps4 için çıkarıyor. İstek fazla olduğundan pc için de çıkarıyorlar ama aşırı özellik istiyorlar.
En Sevdiğim Oyundu Ama somuru: Yeni Sistemmi Toplayah somuru: Zaten Direxct 12 Çıkıyor Eli Kulağinda Windows 10 La :(

Revengeful

Emekli Yönetici
Konu sahibi isteği üzerine :locked2:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt