Haydar
Emekli Yönetici
-
Konu Sahibi
-
real neden almaz falcao'yu anlamış değilim. Benzema ve higuain(nazıl yazılıyor) e bin çeker. Barça nın bile çok işine yarar. O kadar parayı ne yapıyorlar merak ediyorum.
Benzema, Higuain, Callejon Morata varken Falcao'yu almak gereksiz. Takım zaten tek forvet oynuyor ..
sat bir yada ikisini bunu al. Bunun, real için zor olacağını zannetmiyorum. Bu adamı almak demek, yıllardır ezildiğin barça ya karşı eşit seviyeye gelmek demektir. şahsen ben ronaldo'dan başka 1. Sınıf olmadığından dolayı real'den hiç korkmuyorum. Barça'da 2 tane var.
sat bir yada ikisini bunu al. Bunun, real için zor olacağını zannetmiyorum. Bu adamı almak demek, yıllardır ezildiğin barça ya karşı eşit seviyeye gelmek demektir. şahsen ben ronaldo'dan başka 1. Sınıf olmadığından dolayı real'den hiç korkmuyorum. Barça'da 2 tane var.
elindeki forvetler zaten yetiyor neden satsın? Ayrıca Barça'da sadece Messi aman aman bi forvet, diğerleri kanat oynuyor zaten.
Zaten real barca dan üstünlüğü aldı ki şampiyonluk + süper kupa ..
1.sınıf futbolcu anlamında söyledim. barcelona'da messi ve iniesta, real'de sadece ronaldo var. kağıt üzerinde konuşuyorum anlayacağınbence falcao 2 takıma da ilaç gibi gelir.
- - - Eklendi - - -
şu sözü hatırlatmak isterim sana;
BİR GÜNDE KRAL OLMADIK Kİ, BİR GÜNDE TAHTAN İNELİM
Güzel sözmüş ama merak etme yakında inersiniz
1.sınıf futbolcu anlamında söyledim. barcelona'da messi ve iniesta, real'de sadece ronaldo var. kağıt üzerinde konuşuyorum anlayacağınbence falcao 2 takıma da gibi ilac gelir.
- - - Eklendi - - -
şu sözü hatırlatmak isterim sana;
BİR GÜNDE KRAL OLMADIK Kİ, BİR GÜNDE TAHTAN İNELİM
sadece Ronaldo mu?
Messi iniesta Xabi - gerisi hikaye
diğerleri 2. veya alt sınıf oyuncuları. hangisi yılın futbolcusu ödülünde en azından ilk 5'e kalabilmiş ki. ayrıyeten benim sınıflandırmam farklı olur, seninki farklı olur. ben böyle sınıflandırıyorum futbolcuları. falcao bu takımlarda oynasa kabuğunu kırar bence ve yakın zamanda bu ödüle de yaklaşacağını düşünüyorum.
Xavi demek istedin galiba. Barçalısın ya sen
- - - Eklendi - - -
o takımda oynayan ve 11'de başlayan bi oyuncuya 2. sınıf diyorsan bi şey demiyorum. Daha da demem
Hani golcü kelimesi var ya duyunca nedense bu adam geliyor aklıma harika
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?