Falcao: Messi ve Ronaldo...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi
Falcao: Messi ve Ronaldo...


Gün geçtikçe yıldızı daha da çok parlayan ve adeta bir gol makinası haline dönüşen Kolombiyalı yıldız Radamel Falcao, La Liga'yı gol kralı olarak tamamlamasının çok önem arz etmediğini söyledi.

Son 2 sezonda Avrupa futboluna damga vuran isimlerden olan ve gollerini sıralamaya devam eden Kolombiyalı yıldız Radamel Falcao, son olarak Betis deplasmanında sahne alarak takımını galibiyete taşımıştı.

2011 yazında 40 Milyon Euro karşılığında Porto'dan Atletico Madrid'e transfer olan Falcao, muhteşem performansını İspanya'da da sürdürmekten geri kalmamış durumda.

26 yaşındaki Kolombiyalı yıldız, bu sezon Atletico Madrid formasıyla çıktığı 6 resmi 10 kez fileleri havalandırarak göz kamaştırmaya devam etmiş, özellikle UEFA Süper Kupa finalinde Chelsea'ye karşı yaptığı hattrickle kendini hayran bırakmıştı.

Atletico Madrid'deki ilk sezonunda ise toplam 36 kez gol sevinci yaşayan Falcao, bunların 24'ünü ligde kaydetmiş ve 50 golle krallık sevinci yaşayan Messi ile 46 gol atan Ronaldo'nun ardından gol krallığı sıralamasında 3. olmuştu.

Kolombiyalı forvet oyuncusu, Atletico Madrid kulübünün resmi internet sayfasına yaptığı açıklamada şöyle konuştu:

"Cristiano ve Messi ile yarışmak istediğimi hiç söylemedim. Sadece goller atıp takımıma yardımcı olmak istiyorum hepsi bu. Sezon sonunda nerede olacağımı hep birlikte göreceğiz. Benim için enönemli olan şey takımın hedeflerine ulaşabilmesi. Ligde toplam 19 takıma karşı mücadele veriyoruz, sadece Real ve Barca'ya değil.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt