Fakirlik

Sponsorlu Bağlantılar

DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
    Konu Sahibi
Fakirlik
  • Evdeki Net Yükleme İşlerinde Yavaş Kalıyor Diye 808 i Modem Olarak Kullanıyorum Videoları Öyle Upload Ediyorum Sonrada Evdeki Neti Kullanıyorum Bu Fakirliğin Gözü Kör Olsun somuru: 620de Wifi Olarak Paylaştiğimda 6 7 MBps Upload Hızlarına Çıkıyorum Oda Şu An Bende Olmadığı İçin Kaldık 808e !utan!
  • Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Ekli dosyalar

Hasand.

Hasand.

Üye
En azından internetin var ....

• Beğen
Tepkiler: snapdroid ve DarkredBlue61
Hasand.

Hasand.

Üye
Bende sınırsız 1gb kullanıyorum

• Beğen
Tepkiler: DarkredBlue61
DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
    Konu Sahibi
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Buda benim kullandığım 1ay boyunca

Yanına ek paket alıyorum hız sınırı kalmıyor
Allah Allah :D İyiymiş O Zaman Tam Bana Göre :D Ayda 200 GB İndirmeyi 2 Ye Katlarım Devamli 10 MBps Net Kullansam :D

Hasand.

Hasand.

Üye
  • Beğen
Hasand.

Hasand.

Üye
Turkcell

snapdroid

snapdroid

Üye
Fakirlikte hot yaparken s3 mini yi Hotspot yapıp ps3 de multi oynuyordum. Ben diyorum lan adama 20 kurşun sıkıyom olmuyo bide kol bozuk tu. Şimdi kendi kendime diyorum internet ve sağlam kolum varken ne güzel oynardım.
Anlamadiysaniz özet:
3g ve bozuk kol ile ps3 oynuyodum. Ping cosarken kol beni günaha sokuyor du

• Beğen
DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
    Konu Sahibi
Fakirlikte hot yaparken s3 mini yi Hotspot yapıp ps3 de multi oynuyordum. Ben diyorum lan adama 20 kurşun sıkıyom olmuyo bide kol bozuk tu. Şimdi kendi kendime diyorum internet ve sağlam kolum varken ne güzel oynardım.
Anlamadiysaniz özet:
3g ve bozuk kol ile ps3 oynuyodum. Ping cosarken kol beni günaha sokuyor du
Anladım :) Ping Yazmıyormuyduda Kola İftira Atıyodun :D Baksaydın Keşke :D

snapdroid

snapdroid

Üye
Anladım :) Ping Yazmıyormuyduda Kola İftira Atıyodun :D Baksaydın Keşke :D
Arkadaşım tek multi oynadığım oyun black opS1 odada multi oynarken öldürme ekranı gibi bi ekran var. (Cs 1.6 daki tab ekranı) orda internetin sikintiliysa kırmızı wifi işareti çıkar. O degilde şuan pencereden atlayaSIM geldi. Ben şimdi gidip telefonu pencere kenarına koyuyordum. Öyle olunca ping*yavaş bağlantı oluyordu. Kola gelirsek ilk baş Peder kontroland kol aldı. Kutudan açınca bozuk çıktı verdik spot kol aldık şarj tutmadı. Verdik 2.El aldık oda sıkintili.

Buda daha kötü bi Hikayem.
4 komşu 1 internet aldık. Telefon hattı olan komşu bizim interneti çekiyordu sürekli. Bir sefer Arıyordu babam "abi Kariya küfür ettim 5 gün internet yok demişti" dedikten sonra kabloyu taktı iNT. geldi. İndirme hızı 500kb yı hiçbir zaman geçmez di.
En son dayanamayıp avea 3g ile o dramı çektik.

• Beğen
YENİÇeri1362

YENİÇeri1362

Üye
Okulumda aradaşlarımdan biri Türkcellde sosyal paket yapıp phipson la erişimi aştı adam evdeki interneti kapattırdı yetiyo diye.

SM-N910C ile uygulamasından gönderildi.

• Beğen
Tepkiler: DarkredBlue61 ve snapdroid
haydaravısyon

haydaravısyon

Üye
İnsanın ihtiyaçları artıkça fakirleşirmiş

• Beğen
DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
    Konu Sahibi
Okulumda aradaşlarımdan biri Türkcellde sosyal paket yapıp phipson la erişimi aştı adam evdeki interneti kapattırdı yetiyo diye.

SM-N910C ile uygulamasından gönderildi.
Oha :D
İnsanın ihtiyaçları artıkça fakirleşirmiş
Bak Bu Gerçekten Çok Güzel Bİr Laf İşte Doğru Söylüyorsun.
Hatta Geçenlerde Bir Resim Görmüştüm Çok Hoşuma Gitmişti Bi Tane Adam Koymuşlar Arabanın İçinde Gİdiyor Yanına Bakıyor Jip Keşke Benim Olsa Diyor Bu Sefer Jipi Oluyor Uçak Görüyor Keşke Uçak Benim Olsa Dİyor Sonra En Başa Dönüyor Başta Bisikleti Varmiş Adamın Sonra Motor Araba Öyle Öyle Gidiyor.

• Beğen
Tepkiler: YENİÇeri1362

özkan3536

Üye
Oha :D

Bak Bu Gerçekten Çok Güzel Bİr Laf İşte Doğru Söylüyorsun.
Hatta Geçenlerde Bir Resim Görmüştüm Çok Hoşuma Gitmişti Bi Tane Adam Koymuşlar Arabanın İçinde Gİdiyor Yanına Bakıyor Jip Keşke Benim Olsa Diyor Bu Sefer Jipi Oluyor Uçak Görüyor Keşke Uçak Benim Olsa Dİyor Sonra En Başa Dönüyor Başta Bisikleti Varmiş Adamın Sonra Motor Araba Öyle Öyle Gidiyor.
kısa ve net hocam düzen kölelik duzeni calisiyoruz para denen kagit parcalari icin [emoji4]

Redmi Note 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

• Beğen
Takipçi Satın Al

Üst Alt