BYFECI Üye -Akıncı' Alıntı: Hayırlı olsun kardeşim eskisi iyiydi ama Genişletmek için tıkla ... Sağol Müco Bu kalsın birazda, hem ne güzel en başta beni tanımadın
-Akıncı' Alıntı: Hayırlı olsun kardeşim eskisi iyiydi ama Genişletmek için tıkla ... Sağol Müco Bu kalsın birazda, hem ne güzel en başta beni tanımadın
BYFECI Üye -Akıncı' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... - - - Eklendi - - - x-scarface' Alıntı: Hayırlı uğurlu olsun güzel kardeşim Genişletmek için tıkla ... Teşekkürler abim
-Akıncı' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... - - - Eklendi - - - x-scarface' Alıntı: Hayırlı uğurlu olsun güzel kardeşim Genişletmek için tıkla ... Teşekkürler abim
BYFECI Üye .TremmerT.' Alıntı: BYFECI Hayırlı olsun Genişletmek için tıkla ... Sağol Mert yeni gördüm yorumunu - - - Eklendi - - - Nickimi değiştirmemin sebeplerinden biride kimsenin doğru yazamamasıydı. Örneğin: Enes'in konu başlığında yazdığı yanlış nick gibi..
.TremmerT.' Alıntı: BYFECI Hayırlı olsun Genişletmek için tıkla ... Sağol Mert yeni gördüm yorumunu - - - Eklendi - - - Nickimi değiştirmemin sebeplerinden biride kimsenin doğru yazamamasıydı. Örneğin: Enes'in konu başlığında yazdığı yanlış nick gibi..
BYFECI Üye Buraxlive' Alıntı: Gec oldu ama güç olmasın Hayirli olsun Genişletmek için tıkla ... Eyvallah kardeşim
Buraxlive' Alıntı: Gec oldu ama güç olmasın Hayirli olsun Genişletmek için tıkla ... Eyvallah kardeşim
_YldZEneS_ Üye Konu Sahibi BYFECI' Alıntı: Sağol Mert yeni gördüm yorumunu - - - Eklendi - - - Nickimi değiştirmemin sebeplerinden biride kimsenin doğru yazamamasıydı. Örneğin: Enes'in konu başlığında yazdığı yanlış nick gibi.. Genişletmek için tıkla ... hiç öyle olduğunu fark etmemistim
BYFECI' Alıntı: Sağol Mert yeni gördüm yorumunu - - - Eklendi - - - Nickimi değiştirmemin sebeplerinden biride kimsenin doğru yazamamasıydı. Örneğin: Enes'in konu başlığında yazdığı yanlış nick gibi.. Genişletmek için tıkla ... hiç öyle olduğunu fark etmemistim
BYFECI Üye _YldzEnes_' Alıntı: hiç öyle olduğunu fark etmemistim Genişletmek için tıkla ... Facia01 adında başka bir üye daha var yoksa ha facia ha faciaa sıkıntı yok
_YldzEnes_' Alıntı: hiç öyle olduğunu fark etmemistim Genişletmek için tıkla ... Facia01 adında başka bir üye daha var yoksa ha facia ha faciaa sıkıntı yok
_YldZEneS_ Üye Konu Sahibi BYFECI' Alıntı: Facia01 adında başka bir üye daha var yoksa ha facia ha faciaa sıkıntı yok Genişletmek için tıkla ... kimmis o
BYFECI' Alıntı: Facia01 adında başka bir üye daha var yoksa ha facia ha faciaa sıkıntı yok Genişletmek için tıkla ... kimmis o
BYFECI Üye _YldzEnes_' Alıntı: kimmis o Genişletmek için tıkla ... İsmimi tek değiştirip tek "a" yapacaktım, isim kullanımda dedi sonra bu adı koydum. Yani biri özentilik yapıp fakemi açmış
_YldzEnes_' Alıntı: kimmis o Genişletmek için tıkla ... İsmimi tek değiştirip tek "a" yapacaktım, isim kullanımda dedi sonra bu adı koydum. Yani biri özentilik yapıp fakemi açmış