FaceMan v2.1.1 (iphone) "01.12.2010"

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kumuk

kumuk

Üye
    Konu Sahibi
FaceMan v2.1.1 (iphone) "01.12.2010"





ŞARTLAR: iPhone 3GS, iPhone 4 ve iPod touch (4. nesil) ile uyumludur. Gerektirir 4.0 veya üstü IOS.



FaceMan - Cebinizdeki fotoğraf standında eğlenceli!

Tüm teşekkürler: 30000 indirmeler 3 gün içinde!!

FaceMan iPhone veya iPod Touch için komik video efektleri yok inanılmaz app!
Işler biraz zaman öldürmek için harika, eğlenceli katı saat sağlar ve 20 inanılmaz efektler spor.

Özellikle ve önünde büyük yarar hale getirmek için tasarlanmış arka kamera karşısında FaceMan dikkat yüzden çok bağımlılık olabilir!

Etkileri listesi: Swirl, X-Ray, Stretch, Isı, Sketch, Led Sepya, Dent, Emboss, LightTunnel, Bulge, sıkıştırın, BrokenTv, Ayna, Toon, BlackAndWhite, AsciiArt, ModernArt, 100Me ve Gece Görüş!

FaceMan da bir albüm inşa ki tüm çarpıcı etkileri toplamak sağlayan büyük geliyor. Otomatik Fotoğraf Albümü app etkisi kazandırır ve hatta Facebook, Twitter, Tumblr bunu paylaşabilir ya da e-posta ile gönderin!

2.0 biz daha önce çekim poz ve aynı zamanda yeni sesler ve bir "taklit" flash sağlayan bir zamanlayıcı modu tanıtıyoruz!

Sadece biz orada FaceMan ile nasıl gittiğini bilmek için istekli olan bir inceleme bırakın!

Müşteri yorumları müthiş edilmiştir:
"Bu komik app" sooooo artık. Ben başka bir şey söylemek bilmiyorum birkaç saat !!!"" için onları meşgul olacağım evde çocuk var özellikle. Sadece's awesome. Komik "hiç bir bu app awesome !!!!"" olmalı!, ama ilk defa Apple Store eşimle Photobooth oynamaktan Bana hatırlat şimdi cebimde taşımak da mümkün olabilir! "" Love it. Elçilerin Fotoğraf gibi . Booth ama telefonunuzda Worth 1,99 "" Vay be, bu katil app - bu Photobooth daha iPhone için daha hayırlıdır, kullanımlı arayüzü basit ve temiz güzel sesler size doğru düğmeye bastı bildirmek süper (albüm kaydetmek için app) kamera rulo vb tekrar kaydetmek için ... etkileri şaşırtıcı ... Ben gördüm ve gibi Hipstamatic yanında aday olmayı hak iyi iki kova photoapp bir ... saniye içinde ben kupa çekim gönderiyordu olmalı mms ... harika şeyler ile benim kız arkadaşım "" Love it. Love it. Love it
Bu uygulamayı yapmak için zaman ayırdığınız için teşekkür ederiz. Çok eğlenceli. Ben farklı lensler bir bolluk sayesinde kendime bakarken ben kıkırdadı! Ben komik görünüyordu! Ama yalan değilim bu App gerçek bir keyif veriyor! İsterseniz köpekler doo-dah's.
Eğer bu inceleme okuyorsanız ben bu App indirmek ve zevk önerebilir! "
Ne Sürüm 2.1.1 yenilikler
- Sabit görüntü iPhone 3GS hata saygısız
- IOS 4.2 desteği eklendi






 
  • Beğen
Tepkiler: cptalperen ve " Tehlike "


futbol123

futbol123

Üye
teşekkürler
 
cptalperen

cptalperen

Üye
:ehe teşekkürler güzel bir uygulamaymış :ehe
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt