ibyz07823 Üye sağol eline sağlık ama progrmın üstündeyken yapıyo tuş kilidide etki yapmıyr teşekkürlr
CanKartaL Emekli Yönetici Paylaşım için teşekkürler Metin' Alıntı: çalışmıyor uygulamaya tıklıyorum acılır açılmaz kapanıyor Genişletmek için tıkla ... Denediğiniz cihaz 603 mü? Konu S60v5 ile iligili 603 te çalışmıyor olması muhtemel. C6-01 Belle ile kurulumda "güncelleştirme hatası" uyarısı alıyorum.
Paylaşım için teşekkürler Metin' Alıntı: çalışmıyor uygulamaya tıklıyorum acılır açılmaz kapanıyor Genişletmek için tıkla ... Denediğiniz cihaz 603 mü? Konu S60v5 ile iligili 603 te çalışmıyor olması muhtemel. C6-01 Belle ile kurulumda "güncelleştirme hatası" uyarısı alıyorum.
esertepeihl Üye Metin' Alıntı: çalışmıyor uygulamaya tıklıyorum acılır açılmaz kapanıyor Genişletmek için tıkla ... Evet bende böyle bir sorun yaşıyorum nasıl yapabilirim bi yardım edermişinız - - - Eklendi - - - Metin' Alıntı: çalışmıyor uygulamaya tıklıyorum acılır açılmaz kapanıyor Genişletmek için tıkla ... Evet bende böyle bir sorun yaşıyorum nasıl yapabilirim bi yardım edermişinız
Metin' Alıntı: çalışmıyor uygulamaya tıklıyorum acılır açılmaz kapanıyor Genişletmek için tıkla ... Evet bende böyle bir sorun yaşıyorum nasıl yapabilirim bi yardım edermişinız - - - Eklendi - - - Metin' Alıntı: çalışmıyor uygulamaya tıklıyorum acılır açılmaz kapanıyor Genişletmek için tıkla ... Evet bende böyle bir sorun yaşıyorum nasıl yapabilirim bi yardım edermişinız