Faceebok'tan Trident W-T3 kullanıcıları için özel program

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

maniaq42

Üye
    Konu Sahibi
Faceebok'tan Trident W-T3 kullanıcıları için özel program
Arkadaşlar bilindiği gibi orj. iphone da özel face yer imi var be çatır çatır video izleyip paylaşabiliyorlar hep beraber faceye istektekte bulunalım ve Trident W-T3 kullanıcıları içinde böyle özel bi yer imi geliştirsinler yapıcağıız iş çok basit

1. yol;mobil cihazımızla girdiğimiz facebook'un en alt kısmında bulunan anketi uygun olarak doldurmak.

2.yol;Hesab>Yardım Merkezi>Facebook uygulama ve özellikleri>Mobil>Bir öneriniz mi var? bize söyleyin(alttan ikinci)>Diğer seçip kısa bi hacetimizi söylüyoruz mesela örnek olarak;
"Merhaba ben düzenli bir facebook.com kullanıcısıyım.Hesabıma sürekli mobil cihazımla online olabiliyorum.Kullandığım cihaz iPhone tipi Trident W-T3 ve java desteklemektedir.Telefonumda video izleyip fotograf paylaşmak istiyorum.Teşekkürler..."

Herkesten katılım bekliyoru arkadaşlar lütfen...

mahiris

mahiris

Üye
trident adı oyun program sitelerinde bile geçmiyor nasıl olacak da facebook uygulama yapacak tridente özel zaten telefonların çoğu piyasada bulunan çin mallarının tridentin korumasına alınmış hali:kop:

maniaq42

Üye
    Konu Sahibi
kardeş adamlar sadece talep bekliyo ben zaten ilgili arkadaşlara dedim luzumsuz yorumlar için diye değil çok zor bişey değil yer imi yapmak ama talep lazım talep gelince yapılır bu kadar yani

caner1555

Üye
merhaba bendede w-t3 war bluetoothdan dosya vs.. göndermiyor ve almıyo yeterLi hafızam olmasına ragmen ne yapmalıyım yardım edin lütfen :S smdiden tşkLer ..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt