Facebook'tan Uyarılar İçin Yeni Çözüm!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
SHS

SHS

Üye
    Konu Sahibi
Facebook'tan Uyarılar İçin Yeni Çözüm!

Facebook uyarılarınız, istemediğiniz uygulamaların mesajlarıyla doluyorsa, Facebook'un yeni eklediği denetimler sayesinde belirli konuları ve uygulamaları uyarı alanından hariç tutabilirsiniz.

Örneğin bir arkadaşınızın duvarındaki gönderisine bir yorum yaptıktan sonra bu gönderiye gelen tüm cevaplar için bir uyarı alıyorsunuz. Bundan kurtulmak için eskiden bu mesajları açıp "Takip etmeyi bırak"a tıklamanız gerekiyordu. Şimdi ise uyarının sağ üst tarafındaki "X" düğmesine tıklamanız yeterli oluyor. Yeni düğme, etkinlikler, fotoğraflar ve uygulamalar için de çalışıyor.

Değişiklikleri henüz Facebook hesabınızda görmüyorsanız, kısa bir süre daha beklemeniz gerekebilir.

Kaynak: CHIP

DDorlion

DDorlion

Üye
Yararlı Teşekkürler :)

• Beğen
Tepkiler: SHS
marist

marist

Üye
TşkLer ama benim duvarımda bir sürü ba.ğıntı paylaşıyorlar. Bilmem 8 günde zayıflayın vb qibi rekLamlar paylaşılıyor. Bunları nasıl enqelleyebiliriz?

SHS

SHS

Üye
    Konu Sahibi
TşkLer ama benim duvarımda bir sürü ba.ğıntı paylaşıyorlar. Bilmem 8 günde zayıflayın vb qibi rekLamlar paylaşılıyor. Bunları nasıl enqelleyebiliriz?
o kişiyi engelle

style_gore

style_gore

Üye
O reklamlardan malesef o kişilerin de haberi olmuyor, yok africa mangosu, yok efendim sigarayı bırakın falan. Virüs gibi bir şekilde geliyor o reklamlar.

SHS

SHS

Üye
    Konu Sahibi
var benimde öyle arkadaşım ama sonra durdu, sabah siliyordum mesajı akşam tekrar yazıyordu, bişey bulaşmış işte

spy ghost

spy ghost

Üye
yok arkadaşlar hesap ayarlarından yapılıyor şu reklam işi , duvara girenlerden zin isteniyor sizden ona göre çalışıyor sizin izniniz olmadan duvarda birşey paylaşamıyorlar

SHS

SHS

Üye
    Konu Sahibi
KayraBey

KayraBey

Üye
Kullanmıyorum kafam rahat :)

• Beğen
Tepkiler: SHS
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt