facebook'taki videoları nasıl izleriz yardım?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
fucker_fuckara

fucker_fuckara

Üye
    Konu Sahibi
facebook'taki videoları nasıl izleriz yardım?
Facebook'taki videoları izlememizi sağlayacak bir program arıyorum bilen varsa mesajlarını bekliyorum:hmmm

ibrother

ibrother

Üye
tabiiiiki skyfire 1.5 sadece facebook değil tüm internet aleminin videolarını ne istersen denenmiştir.

fucker_fuckara

fucker_fuckara

Üye
    Konu Sahibi
tamam da ortak skyfire hata veriyor ülkenizde desteklemiyor diyor onu nasıl halledeceğiz

nino4u

nino4u

Üye
Core player dene sky fire hata veriyor dns filan

theemnt

theemnt

Üye
core playerle nasıl izleyeceğiz?

fucker_fuckara

fucker_fuckara

Üye
    Konu Sahibi
valla bende anlamadım ortak nasıl oluyor bi anlatsan uzun zamandır bunu yapabilmek için uğraşıyorum

nino4u

nino4u

Üye
Video linkini kopyalıyosun core playere yazıyosun açıyor . Detaylı anlatamıyorum kusura bakmayın core player ı kur goreceksn zaten anlatmak istedgmi

fucker_fuckara

fucker_fuckara

Üye
    Konu Sahibi
sağolasın

golden_age

Üye
Arkadaşlar acil yardımlarınızı bekliyorum. Benim telefon n73 iki sorum var bilenler lütfen yardım etsin. 1- ben bu sitelerden uygulama indiriyorum ama yükleme yaparken %99'u sertifika hatası uygulama sağlayıcınızla görüşün yazıyo ve yüklenmiyo. 2- n73'te core player'den falan facebook.tan video izlenir mi?

nino4u

nino4u

Üye
1. Çözüm telini hack yap önerim secman prosu yada opda dan sertifika al
2. Çözüm skyfire den izlenir ama ülkemizden baglanılamıyor core player e video linkini yazarsan açar

--------------- Ekleme ---------------

1. Cözümleri yapamıyorsan telinin tarihni 2007 yap yüklemeye çalış. 2008 yap yüklemeye çalış 2009 , 2010 . . . Ama en iyi çözüm hack

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt