Facebook'ta zaman tünelinden kaçış yok!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

bydexer

Üye
    Konu Sahibi
Facebook'ta zaman tünelinden kaçış yok!

[h=2]Facebook'un tartışmalara neden olan "Zaman Tüneli" sisteminden 7 gün sonra artık kaçış olmayacak.[/h]
Kullanıcılara 7 gün süre tanıyan sosyal ağ devi Facebook, bu sürecin sonunda kullanıcıların "zorunlu olarak" yeni Facebook arabirimini kullanacağını duyurdu.

Bugüne kadar Facebook'ta Zaman Tüneli'ne geçmeyen kullanıcılar, bir şekilde eski profil sayfalarını kullanabiliyor ve isteğe bağlı şekilde Facebook'un yeni arabirimini tercih edebiliyorlardı. Ancak Facebook'tan yapılan bu açıklamaya bakıldığında, artık Zaman Tüneli'nin zorunlu bir hale geleceğini ve tüm Facebook kullanıcılarının bu sisteme geçeceğini anlayabilmek mümkün.

Facebook'u adeta kullanıcının CV'si haline getiren Zaman Tüneli, Facebook hesabının açıldığı günden bugüne gün gün kullanıcının kayıtlarına kolay bir şekilde ulaşılabilmesini sağlıyor.

zaten face'e girdiğim yok. Beni etkilemez

hkü

Üye
evet geçen sene face bu sene mcf bağımlısı oldum

Tepkiler: spy ghost

mstf_l

Üye
benim de girdigim yok bugun bi girdim cok degisimis burası diy geri cıktım fazla moderen olmus face

ben hem maxicep hem facebook bağımlısıyım
arkadaşlarım içinde zaman tünelindeki tek kişi benim

şimdi ben zaman tüneli kullanmıyorum 7 gün sonra otomatik olarak kendisi mi geçecek işe bak

adalet yerini bulsun...

SHS

Üye

önce açtığımı değiştirmiyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...