facebookta yer bildirimi oluşturma

Sponsorlu Bağlantılar

crowxxxxx

Üye
    Konu Sahibi
facebookta yer bildirimi oluşturma
merhaba arkadaşlar bikaç haftadır bunun üstünde uğraşıp duruyorum facede yer oluşturmayı birtürlü beceremedim yani bizim şirket var onun konumunu oluşturmak istiyorum . facede yazdığımda yerimi etiketleyebileyim arkadaşla birlikte şirkette etiketlemek istiyorum deniyorum bulamıyo.şuan adres tanımlanamadığı için haritada çıkmıyo sanırım Girdiğin adresten konumunu belirleyemedik. Lütfen adresini doğru girdiğinden emin ol.doğru adresi girdiğimden eminim bu hatayı alıyorum .yardımlarınızı bekliyorum

Skaptan

Skaptan

Emekli Yönetici
veri tabanda kayitli olmadigini dusunuyorum girdigin verinin ben herhangi bir sorunla karsilasmadim hic

crowxxxxx

Üye
    Konu Sahibi
Skaptan

Skaptan

Emekli Yönetici
googlenin degil facedeki yer bildirimine tamm google tabanli kullaniyor ama google eart yada maps ile facedeki yer bildirimini navigasyon programi gibi dusun buluyor ve paylasiyor birde baska bir yerde dene eger olursa dedigim gibidir

crowxxxxx

Üye
    Konu Sahibi
googlenin degil facedeki yer bildirimine tamm google tabanli kullaniyor ama google eart yada maps ile facedeki yer bildirimini navigasyon programi gibi dusun buluyor ve paylasiyor birde baska bir yerde dene eger olursa dedigim gibidir
googleninkiyle yaptım onda oluyo istediğim noktayı işaretliyorum onay kodu gönderiyo falan facebookta olmuyo işte adresi tam yazıyorum hatta yakın yerlerdeki noktalar çıkıyo onları işaretliyorum olmuyo :/

Takipçi Satın Al

Üst Alt