Facebook'ta özel mesajlar paralı oluyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Haydar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Facebook'ta özel mesajlar paralı oluyor
Sosyal paylaşım sitesi Facebook, arkadaş listesinde olmayan kişilere mesaj yollama özelliğini ücretli hale getirecek. Facebook şirket sözcüsü yaptığı açıklamada, yeni özellikle, arkadaş listesinde olmayan kişilere özel mesaj yollamak için 1 dolar ödemek gerektiğini açıkladı. Arkadaş listesinde olmayan birine gönderilen özel mesaj, genellikle spam mesajların düştüğü "diğer mesajlar" kutusuna gidiyor ve kullanıcıya mesajın geldiğine dair herhangi bir uyarı gitmiyor. Ancak yeni uygulamayla 1 dolar ödeyen kullanıcının, listesinde olmayan kullanıcının doğrudan mesaj kutusuna mesaj yollama şansına sahip olacağı belirtildi. Facebook daha önce de site üzerinden paylaşılan iletilerin daha çok kişi tarafından okunması için ücret ödeme uygulaması getirmişti. Paralı mesaj uygulamasının şimdilik test aşamasında olduğu ve zaman içerisinde ücretinin değişebileceği kaydedildi.

ia.phlvn

Üye
adam para makinesine çevirdi iyice

Tepkiler: Byhaydar
facebookta isi ticarete döktü.

Türe

Üye
Verdi nikotini alıştırdı sonra para

Başka bir arkadaşımız paylaşmıştı ama olsun + haber için

The East

Üye
Yakında üye olmaya da para isterler zaten baya kişi var kimse üye olmaz

doctorrr

Üye
Facebook hesabım yok. Ciddi söylüyorum hiç olmadı, hiç ihtiyacını da hissetmedim.

Tepkiler: Silinen Üye 440290

SHS

Üye
eğer mesaj gitmezse paranla rezil olma durumu

facebook da iyice abarttı. siliyorum üyeliğimi ulAn. ALLAH belanı versin mark..! ..! ..!

DDorlion

Üye
en iyisi maxicep

Facebook ücretsizdir ve her zaman ücretsiz kalacaktır

Mark Zuckerberg

bi bu eksikti emin olun ki önümüzdeki yıllar da damsız girilmeyecek

esokmen

Üye
Saçmalık kapat gitsin

MertcaN9

Üye
o kadar kullanıcı kaybetti eski popülerliğini twittere kaptırdı olsun o kadar ki arkadaşlar inanın twittera geçin rahat edin en iyisi o.. en seviyeli ortam

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...