Facebook'ta En Çok Beğendiğiniz Videoların URL Linkleri

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Facebook'ta En Çok Beğendiğiniz Videoların URL Linkleri
Yaklaşık 400 Milyon kullanıcı kitlesine sahip olan ve milyonlarca video veya resim linklerini bünyesinde barındıran Facebook'taki en çok beğendiğiniz müzik, şarkı veya komedi video linklerini bu konu altında paylaşabilir ve bir başkalarının izlemesine olanak sağlayabiliriz.
Düzenleme; Anıl umut : +18 Videolar kesinlikle yasaktır.

Necmati

Necmati

Üye
izleyin o zamn...

:aha::aha::aha::aha::aha::aha::aha:

coloniex

coloniex

Üye

punqermojo

Üye
bu adamı tanıyan çook tekel savaşçısı ahmet abi D:

NoScatter

NoScatter

Üye
videodan ziyade yorumları yardı beni
''SAKIN OKUMAAAAA 18 + bir erkek Akşam okulan gelir gelmez bilgisayarı açmış. bilgisayar açılır Açıl açılmaz''annen öldü''demiş. diger odaya bakınca annesi ölü bulunmış.annesini şeytan isirmış bilgisayarada şeytan girmiş eger senin annenim ölmesini istemiyorsan bunu 15 yere paylaş özür ilerim mecburum: '( ya of bi kere okudum okumasam kesinlikle böle bişiy yapmam SANA OKUMA DEDİK DİMİ YAPIŞTIR ŞİMDİ 15 YERE''
:DD:D:D:D:D:DD:D

En Komiğide " annesini şeytan isirmış " :ehe

:kop::kop: Hay Allahım YA Bunları Nereden Bulup Yazıyorlar :ehe

coloniex

coloniex

Üye
''SAKIN OKUMAAAAA 18 + bir erkek Akşam okulan gelir gelmez bilgisayarı açmış. bilgisayar açılır Açıl açılmaz''annen öldü''demiş. diger odaya bakınca annesi ölü bulunmış.annesini şeytan isirmış bilgisayarada şeytan girmiş eger senin annenim ölmesini istemiyorsan bunu 15 yere paylaş özür ilerim mecburum: '( ya of bi kere okudum okumasam kesinlikle böle bişiy yapmam SANA OKUMA DEDİK DİMİ YAPIŞTIR ŞİMDİ 15 YERE''

Bu ne ya :D harbiDen .....

punqermojo

Üye
:kop::kop::kop::kop::kop::kop::kop::kop::kop::kop:
allahım ya D:

--------------- Ekleme ---------------

üstteki yazılar 2.ci yapılan yorumda ki videoda :D:D:D:D:D

--------------- Ekleme ---------------

bu nasıl bir kurtarma şeklidir allahım sapık :)

ADINLAR

Üye
Seni Buraya Niye Getirdim xD İzle

Dafny

Dafny

Üye
:evet:

Samsun55''

Samsun55''

Üye
Şunuda bi izleyin buda güzel sayılır :D

Love Prince

Love Prince

Üye
cüneyt abimizin filmlerinden enstantaneler :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt