Facebook'da resim altındaki komik dilekler. (Bunu 10 yere yapıştır dileğin kabul olsun)

Sponsorlu Bağlantılar

Salihyet

Salihyet

Üye
    Konu Sahibi
Facebook'da resim altındaki komik dilekler. (Bunu 10 yere yapıştır dileğin kabul olsun)
bunu Facebookta 10 yere yapıştır daha sonra arkana bak ilk gördüğün şeyi eline al ve masanın üstüne bırak gerçek dostunun adını göreceksin...

Bu tarz şeylerden gördüğünüz varsa bu konuya ekleyeylim, ben gördükçe bol bol gülüyorum :ehe
 


e1b1

e1b1

Üye
:hmmm
 
Crescent-23

Crescent-23

Üye
bu msjı 10 kişiye gönder akşama bir mucize olacak diyerek insanları para tuzağına düşürme yollarıdır. genelde gsm operatorlerinin dini sömürerek allah rızası için yapınız başlığı altında insanlara bir nevi de olsa emrivaki yapan mesajlardır. bunların sevdiğine kavuşcaksın dileğin olacak versiyonları da vardır..



Bu mesajı 14 yere yapıştır, 2 kere ters takla at, 10 saniye amuda kalk, 15 kere gözlerini aç kapa.
Sonra aynanın karşısına geç elini kaldır, karşıdaki de kaldırıyor.Ben denedim yüzde yüz gerçek, inanmayan varsa denesin.( xD)


Bu mesajı 5 kere yapıştır 10 kere zıpla 5 kere etrafında dön kendini parmakla sevdiğnin facesi açık olacak arkadaşlar denedim ki yazıyorum 100% Facebook Onaylı. (xDxD)

Bir erkek Akşam okulan gelir gelmez bilgisayarı açmış. bilgisayar açılır Açıl açılmaz''annen öldü''demiş. diger odaya bakınca annesi ölü bulunmış.annesini şeytan isirmış bilgisayarada şeytan girmiş eger senin annenim ölmesini istemiyorsan bunu 15 yere paylaş. (yokk yaaa)

.Bir gün bir çocuk evde facebookta gezinirken bir mesaj gelir ekranına ve bunu 10 kişiye göndermesini ister.Çocuk saçma bulur ve gece uyurken adam gelip çocuğu boğazından keser.Bende inanmıyordum ama bu olayı duyduktan sonra zorunlu yazıyorum.(ciddi misin la )

şimdi bu mesajı sevdiğin ve seni seven herkese yolla banada dahil ne kadar sevildiğini gör
- bu mesajı 15 kişiye yolla sevdiğin insan yarın sana aşkını ilan edicek ( bak sen )
- yollamazsan başına bilmem kaç türlü felaket gelicek , tüm aksiklikleri seni kovalıyacak

bunu facebookta 10 yere yapıştır daha sonra arkana bak ilk gördüğün şeyi eline al ve masanın üstüne bırak gerçek dostunun adını göreceksin...

Dünyada 20 melek vardır . 10 tanesi uyur 9 tanesi suan bunu okuyandır
15 dk içinde bunu 14 yere yapıştırmazsan sewdiğini kaybedeceksin 14
yere yapıştır bu akşam 01.00 dan önce guzel bir süpriz ya da istediğin
bir haber alacaksın şaka değil (gerçektenmi :D )

bunu facebook'ta sadece 3 yere yapıştır sonra gözlerini kapat 30 saniye bekle sevdiğin kişinin adını söyle ve sevdiğin kişi 3 gün içerisinde seninle ilgilenmeye başlayacak...

adam evine dönerken evinin kapısı açıkmış ve içeri kan ile doluymuş adam bi yazi görmüş ve şöle yaziomuseğer karının ölmesini istemiosan bunun resmini çek ve heyre gönder ve bunu okuyan 10 saat içinde 10 yere göndermesse annesi yada bası ölebilir !!!!!!!!!!!!ana baba girdi işin içine :(((yemin edrim ben böle seylri cok sacma buluyom ama annem ve babam oldugu için yapmak zorunda kaldım:(( (ah ahh bunlara da mı inanıyorsunuz artık )
 


Üst Alt