Facebookda bi fake hesap açtım (yardım)

Sponsorlu Bağlantılar

C.I.A.

C.I.A.

Üye
    Konu Sahibi
Facebookda bi fake hesap açtım (yardım)
İnsanlara mesaj atıyorum fake olduğumu hemen anlıyorlar bunun için beğeni hilesi kullanmayı düşünüyorum bilen varsa mesaj atsın ve fake olduğumu anlamamaları için ne yapmam gerek? Nasıl gerçekçi olabilirim?

KAYIP-ADAM

Üye
mesela arkadaş ekleyebilirsin , fotoğraf ekleyebilirsin ?

Jus7ice

Jus7ice

Üye
adresi versen de baksak :hmmm

Baydırman

Baydırman

Moderator
İnsanlara mesaj atıyorum fake olduğumu hemen anlıyorlar bunun için beğeni hilesi kullanmayı düşünüyorum bilen varsa mesaj atsın ve fake olduğumu anlamamaları için ne yapmam gerek? Nasıl gerçekçi olabilirim?
Burada yaptıklarinin tam tersini yap, belki işe yarar.

H0lligan

Üye
android icin biliyorum begeni hilesi uygulamasi basit arayuz kolay kullanim ama pc icin de biliyordum zaten pc dekinin mobili haliydi neyse o biraz karmasik token moken felan facebook kullanmiyorum ama bigun bi arkadas icin bakmisdim sen begeni aldikca senden de begeni gidiyor senden begeni gitmesin diye soule bise buldum simdi bi hesap daha ac durum url si ile begendirmemi ne var onu yap o 2. acdigindan begendir bu sekilde 2. acdigindan begenilecek baskalarinin durumlari o siteyi hatirlarsam soylerim de suan aklimda degil :)

• Beğen
Tepkiler: C.I.A.
Mesut Aktaş

Mesut Aktaş

Emekli Yönetici
maxicepte bir fake hesap açtım anladım :hmmm

Üst Alt