Facebook Yönetici Sayfası Yardım :(

Konu Sahibi
Facebook Yönetici Sayfası Yardım :(
Facebook'ta Kendime ait bi hayran sayfam var.. ( Tabii Hayranı olunacak kişi bizim buradan yaşlı bi amca ) şimdilerde diğer hayran sayfalarında sol tarafta küçük bi kısayol menüsü oluşturulmuş.. bu nasıl yapılıyor acaba? bir bilen varsa yardım edebilir mi? Bende yapmak istedim, şekil olsun, güncel olsun diye... Hangi uygulamayı kullanmak gerekiyor? ya da html kaynak kodlumu?

Konu Sahibi
Yaw anlayan kimse yokmu arkadaş?, insan bilmiyorum yazar bari çok küçük bi yardım yahu..

Nazy

Üye
güzel bir cevap değil ama html kodu veya benzeri eklenti ile yapılacağını sanmıyorum

Konu Sahibi
Bende öyle düşünüyordum, bu yanıtın çok iyi geldi Ali.. Enazından bu konuda benden çok daha tecrübeli olduğun kesin ..
programları deniyorum tek tek ama bu prolar benim başıma bir iş acacak ama dur bakalım öpücük mü istersin, kız arkadaş bulma servisi mi hepsi var

Nazy

Üye
hadi yaa güzelmişşş
birini kurda faydalanalım

Konu Sahibi
Programlar facebook uygulamasi zaten, yani bana ait degil.. O uygulamalari deniyorum iste

Konu Sahibi
iyi güzelde html koduna benziyor sanki,

bu linktekine göre öyle...

divxlee

Üye
Html Kodları Kullanılarak yapılıyor gruplarda aktif değil ama hayran sayfasında aktif oluyor...

FuLLoZoF

Üye

kral0505

Üye
s.a arkadasım fbml kodlar var facebokda fbml yrdım sayfası vr oraya gır ordan aradın butun kodlar var ordan sayfama menu ve ısıne yarayacak kodlar koyabılırsın bır tsk yeter

Konu Sahibi
s.a arkadasım fbml kodlar var facebokda fbml yrdım sayfası vr oraya gır ordan aradın butun kodlar var ordan sayfama menu ve ısıne yarayacak kodlar koyabılırsın bır tsk yeter

Teşekkürlerde ben bu yardımı tamamen unutmuşum yaa

fbml, my html, profil html kullanıyorum, şuan html ile aram gayet iyi ke

kendi sayfamda bile shockwave flash kullanıyorum... swflerle bile aram düzeldi yaw

biride sayfa reklamı yapmış

Yinede çok teşekkür ederim yardımın için...

sayfa bu :

okadar iyi değil ama idare eder, bi bak bakalım belki hatalarımı düzeltmeme yardım edebilirsin...

--------------- Ekleme ---------------

==============================================

Birde yöneticilerden ricam bu sayfayı enazından kilitlesinler bari yaa, ben üzülüyorum böyle amaa