facebook video izleyememe sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

ares3460

Üye
    Konu Sahibi
facebook video izleyememe sorunu
arkadaşlar bendeki sorun facebook ta videoların sol üstünde çarpı işareti var. videoyu açmak için tıkladıım zaman şu yazı gelior; 'the video you requested could not be loaded. please try again later.' videoları izleyemiyorum ne yapmam lazım ?

merty24

merty24

Üye
internet tarayıcını değiştir flash yükle güncelle

ares3460

Üye
    Konu Sahibi
internet tarayıcımı değiştirdeim firefox chorme hiçbirinde açmıyor flash player güncel yine güncelledim ama olmuyor

franklinda

franklinda

Üye
firefox için flash player yerine geçen uygulamalardan birisini yükle bide silverlite ile yapılmış olabilir o nedenle onuda son sürüm yükle. Flash player ile okunan dosyaları harici bir sitede olanları tüm tarayıcılarda dene ve sadece facebook ta okumuyorsa silverlite yükle bide öyle dene ve silverlite adresinde bulabilirsin. Ücretsiz bir uygulamadır yada firefox ta flash player eklentilerinden birini kurabilirsin yada player eklentilerinden birini ve sorun düzelecektir. Bunun temel nedeni her dosya flv değildir ve flash ile alakalı olmadığından ek uygulama yüklemen gerekebilir. Yada flash sorunu varki firefox harici flash player eklentilerine de sahip ve çözüm sunuyor.

haltie

haltie

Üye
opera dene bendede olmuştu bütün flash playerleri kaldır daha sonra adobe flash player yükle düzelir diye umuyorum ben oyle yaptım bu arada opera harika:sirit:

XxByPhPeDiToRxX

XxByPhPeDiToRxX

Üye
Pc'ne turva(MemSunet) atı sızmış olmalı bu at bilgisayardaki .dll uzantılı dosyalara sızıp içindeki sistem kodlarını karıştırıp sorun verir. Format atmAnı tavsiye ederim. ilk önce virüs güvenlik programı yükkle sonra flash player ı...

qirL1903

qirL1903

Üye
Bende de bi sıra böle sorun olmustu biseyler yapmıstım ama hatırlamıorm arkadasların dediklerini bi dene

Consul9

Consul9

Üye
şunu bi dene:

bjkliardii

bjkliardii

Üye
olay combofix ile alakalı deil ki :S

descreet

Üye
internet download manager kullanıyormusun ?

cruel37

Üye
Adope yüklü değildir kardeşim.

--------------- Ekleme ---------------

Adope yüklü değildir kardeşim

sinyor05

Üye
arkadaşım aynı sorun bendede var ben kullanıyorum IDM bunla ilgili bi çözüm biliyorsan paylaşırmısın

kardeş idm kullanıyosan o videoda direk indirmeye çalışacaktır gelen pencerede iki kutucuk var alttaki işaretli oluo ve üsttekinide işaretle tamam de çözülecektir o kutucuğun yanındada bu sitede otomatik indirmeyi engelle benzeri bişey yazıodu yanlış deilsem

Üst Alt