Facebook ve Twitter Hakkında

Sponsorlu Bağlantılar

OozyStaw

OozyStaw

Üye
    Konu Sahibi
Facebook ve Twitter Hakkında
Ne Facebook a ne de Twitter a girebiliyorum ne uygulamadan nede tarayıcıdan internet paketim var fakat giremiyorum daha 1 GB var ams girilmiyor başka sitelere rahatça girebiliyorum. Hattım vodefone telefon Lumia 920 ben sorunun yaptığım Facebook ve Twitter paketinin bitmesinden dolayı sistemde Bi aksilik var gibi bir de sizin yorumlarınız alayım dedim.

ÖEY

ÖEY

Üye
Valla kendin yazmışsın fb ve twtr paketleri aldıysan ve bittiyse paket ondan olabilir. Ama zaten ayrıca internet paketin varsa o uygulamalar için paket almaya ne gerek var ki? Sen bir vodafone müşteri hizmetlerini ara iptal ettir paketleri telefonu kapat aç düzelir o :D

OozyStaw

OozyStaw

Üye
    Konu Sahibi
Yaptım olmadı :( aradım hattı guncellediler 3 defa yeniden başlattım şu an 1gb internetim var ama bağlanamıyorum faceye ve twitter a

- - - Eklendi - - -

aradım reset attım olmadı :(

ÖEY

ÖEY

Üye
İlginç bir durum o zaman. Aklıma gelen tek şey sıfırlama diyeceğim ama senin sorun bence kullandığın hatla ilgili sıfırlama bir şeyi değiştirmez. Ben daha önce turkcell de çalışmıştım bence sen tekrar ara vodafone'u, onların üst birimleri var yani direks ana sisteme erişebilen ve santralden hattınla ilgili her inci cıncık işleri yapabilen görebilen bir ekipleri var. Onlara şikayet formu açtır. Ana sistemden hattının internet erişimini sıfırlasınlar ve hat üzerinde logları olaran paketleri tamamen silsinler.

OozyStaw

OozyStaw

Üye
    Konu Sahibi
peki abi sağol şimdi ben o paketi iptal ettim sadece özgür genç internet paketim var yine girmiyor

- - - Eklendi - - -

denim nurdan devam ederdim

- - - Eklendi - - -

abi olmadı bir daha aradım sorun cihazda dedi çıkarttım 620 de denedim yine olmadı sonra başka numaradan arayın teknoloji servisine bağlıyacağız sizi dediler şimdi arıyacağım

ÖEY

ÖEY

Üye
Anladım eğer dediğin gibi başka cihaza simkartı takıp denediğinde de olmadıysa kesin söylediğim gibi hattınla ilgili bir problemdir. Yani benim fikrim bu yönde. Bir ara bakalım ne yapacak vodafone müşteri hizmetleri görelim.:hmmm

OozyStaw

OozyStaw

Üye
    Konu Sahibi
abi hiç bir şey yapmadılar son teknolojiye de bağlanamadım bağlandım bakiye bitti yapamadım çok sinirliyim 4 defa arafım hiç biri bir şey yapamadı dava açacağım hem yanlış bilgilendirme yapıyorlar hem sorunumu çözemiyorlar. Ben son 4 konuşmamdaki ses kaydını nasıl temin edebilirim onlardan

ÖEY

ÖEY

Üye
Valla sana direkt olarak görüşme kayıtlarını vermezler. Fakat yapacağın şey önce müşteri hizmetlerini ara ve yaşadığın sorunu ayrıca görüştüğün kişiden önce sana yardımcı olamayanları anlat. Ondan sonra da direkt olarak ben hem sizden önce görüştüğüm 4 kişiyi şikayet etmek istiyorum hem de yaşadığım sorunla ilgili teknik ekibinize bir şikayet formu gönderilmesini istiyorum diyeceksin. Karşındaki kişi seni vazgeçirmeye çalışacak o zaman da sen ya talep ettiğim şikayetleri açarsınız ya da sizi de şikayet ederim diyeceksin. Eğer adam hala diretirse şikayetleri açmamak için hemen takım liderini veya süpervizörünü ver onunla görüşmek istiyorum dersin. Hemen tırsarlar zaten. Bu arada son kez emin olmak için bu aramayı yapmadan önce telefonuna başka bir operatöre ait simkart takıp dener misin bir girmeyi?

OozyStaw

OozyStaw

Üye
    Konu Sahibi
abi telde sorun yok 1hafta öncesine kadar giriyordu ne olduysa face ve twitter paketinin 350mb lik kotası bitince oldu yeni ayarlar yolladılar felan yine açılmadı abi konuşmadan önce süpervizör ne şimdi rezil olmayayım

ÖEY

ÖEY

Üye
Süpervizör, o birimdeki en yetkili kişi olur genelde. Takım liderinin üstüdür. :) Ben o farklı operatör olayını sana soracakları için söyledim hani net konuşabilmen açısından. Adamlara onu da denedim kardeşim dersin diye ;) Hadi ara bakalım ama sert ol sakın gardını düşürme senden tırssınlar emi :D

OozyStaw

OozyStaw

Üye
    Konu Sahibi
abi bir de ben kendi hattımdan arıyacam teknoservise bağlanamıyormuşum

ÖEY

ÖEY

Üye
Ara fark etmez zaten arama amacın şikayet formları açtırmak:oke:

BrahimOkumus

BrahimOkumus

Üye
Oey iyi cesaret veriyorsun :D
Ben hep ararım sert olucam soyle böyle ama sonradan alçak ses tonuyla :D
Bana ders vermelisin dostum :D

ÖEY

ÖEY

Üye
Oey iyi cesaret veriyorsun :D
Ben hep ararım sert olucam soyle böyle ama sonradan alçak ses tonuyla :D
Bana ders vermelisin dostum :D
Valla bazen hakkını aramak için sert konuşmak dik durmak gerekiyor. Aslında güzellikle konuşarak halletmek en güzeli ama maalesef ülkemizdeki müşteri hizmetleri anlayışı yüzünden bu olamıyor. :D

OozyStaw

OozyStaw

Üye
    Konu Sahibi
aradım hepsini şikayet ettim 12₺yolladılar sonra bu paraya ek haftalık sınırsız paket yaptılar 1hafta girecem bakalım 1haftadan sonra benim yüklemem gerekiyormuş fakat engeli kaldırdılar

- - - Eklendi - - -

Valla bazen hakkını aramak için sert konuşmak dik durmak gerekiyor. Aslında güzellikle konuşarak halletmek en güzeli ama maalesef ülkemizdeki müşteri hizmetleri anlayışı yüzünden bu olamıyor. :D

Teşekkür Ederim Abi çok sağol

ÖEY

ÖEY

Üye
Hadi bakalım sevindim işini hallolmasına:oke::alkis Rica ederim her şeyi sen yaptın :)

OozyStaw

OozyStaw

Üye
    Konu Sahibi
Sen şahtın ben vezir ;) :D voov çok cix oldu :D

Takipçi Satın Al

Üst Alt