Facebook/Twitter paketi yaptım fakat liralarım gidiyor.

Sponsorlu Bağlantılar

Capomastro

Capomastro

Üye
    Konu Sahibi
Facebook/Twitter paketi yaptım fakat liralarım gidiyor.
Selam arkadaşlar. Geçen ay HTC Explorer model cep telefonu aldım. Alır almaz ilk iş Vodafone'un Facebook/Twitter paketini yaptım. Ama ne zaman mobil şebekeden Facebook veya Twitter'a girsem hep liralarım gidiyor. Hesaplar ve Senkronizasyon ayarları tamamen kapalı, cihazın kendi tarayıcısından giriyorum ve m.facebook-mobile.twitter.com adreslerini kullanıyorum. Önceki telefonumda (Nokia 5800 XM) böyle bir sorun olmuyordu kotayı doldurana kadar ücretsiz giriyordum. Sorun nedir acaba yardım edebilecek biri var mı ?

Capomastro

Capomastro

Üye
    Konu Sahibi
Cevap verebilecek kimse yok mu arkadaşlar ?

plusnettr

plusnettr

Üye
Bu telefonlar yine de bir miktar arka plan verisi tükecek şekilde internet kullanıyor o da genelde 200-250KB üzerine çıkmıyor.

samsun007

Üye
vodafone un klasik sistem hataları hattını Turkcell e taşıyacaksın rahat edeceksin arkadaşım vodafone şikayet sayfasına bakma sebebim de zaten facecook yüzünden lira düşümü yaşayan varmı diye çünkü vodafone dan çok ağzım yandı vodafone un sistemi bozuk paket satıyorlar lira kesiyorlar ondan sonra sistem hatası

mqeen

mqeen

Üye
Arkadaşım sorun büyük ihtimal senin varsayılan internet profilinin Vodafone Internet seçmendir.Onu değiştirerek Vodafone Live yaparsan sorun çözülür, çünkü bu benim başımada geldi müşteri hizmetlerini aradım uyardılar. Sorun düzeldi. Ayrıca m.facebook.com adresini kullan.

*3636# yaparak internet ayarlarını ücretsiz olarak alabilirsin.. :)

Üst Alt