ümran
Üye
daha sazan aviyi bilmeyen var yardimci olun su ilkokulluya
Al işte....Yine kendini incici sanan bir insan daha
arkadaslar sazan avı degıl gercek bu arastırın bakın
delinin biri kuyuya taş atmış 40 akıllı cikartamamış o hesap buda
yok degişmedim ben
Hayirdir sendemi degistirmistin
inci hemen konuyu sildi ama bircok ekran alintisi var
daha sazan aviyi bilmeyen var yardimci olun su ilkokulluya
sazan avi ne ya ?
sazan avi ne ya ?
Hani biri sana bir aldatmaca yapar sende sazan gibi atlarsın ya o zaman düştüğün duruma sazan.avi denir
Türkçeyi getirdiğiniz hale bakın ya
Ben değil incisözlük getirdi !
- - - Eklendi - - -
Ayrıca sen ilk kendi nickine bak önce
Türkiye Halk Sağlığı Kurumu Türkiye’deki sağlık kurumlarına bir yazı göndererek tabelalarındaki Türkiye Cumhuriyeti’nin kısaltması olan “T.C.” ibaresinin kaldırılmasını istemişti.
Bu olayın üzerine CHP Amasya Milletvekili Ramis Topal Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu’na soru önergesi yöneltmişti fakat bu önerge cevapsız kaldı.
Türkiye’de bazı sağlık kurumlarında bu ibarenin kaldırılmaya başlandığı görüldü.
Sosyal Medyada Tepki
Türkiye Halk Sağlığı Kurumu Türkiye’deki sağlık kurumlarına bir yazı göndererek tabelalarındaki Türkiye Cumhuriyeti’nin kısaltması olan “T.C.” ibaresinin kaldırılmasını istemesinin ardından sosyal medyada da tepkiler gecikmedi.
Sosyal medyadaki kullanıcılar profillerine ve tweetlerine “TC” yazarak bu olaya tepki göstermeye başladı.
- - - Eklendi - - -
sadece sizleri bilgilendirmek için paylaşıyorum siyasi yorumlar hemen silinecektir
o tabela resimlerine bi bakın biri 5 no lu sağlık ocağı diyo biri 1 no lu ayrıca nerede olduğu bile belirsiz .
ve şunu eklemek istiyorum böyle bişeye atlamadan önce araştırmak lazım kulaktan dolma şeylere tepki göstermeyin milletin istediği zaten o.. böyle bişey olsa haberler 24 saat bunu yayınlar ve gazeteler tepkisini manşete taşırlar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?