Facebook`ta arkadaşlık isteği gönderemiyorum

Sponsorlu Bağlantılar

ilkin92

ilkin92

Üye
    Konu Sahibi
Facebook`ta arkadaşlık isteği gönderemiyorum
Merhaba arkadaşlar,

Ben facebooka arkadaşlık isteği gönderirken böyle yazılar çıkıyor:

"Bu İstek Gönderilemiyor
Bu kullanıcıyı kişisel olarak tanıyor musun? Facebook'un kötüye kullanımını önleme amacıyla, bu istek gönderilemiyor. Daha fazla bilgi için lütfen Yardım Merkezi'ni ziyaret et."

Ne yapmam lazim?

Paradise_87

Paradise_87

Üye
Arkadasım fazla birşey yapamazsın tabnıyorsan o kişye mail at o seni eklesin kötüye kullanımı engelleme amaçlı bir sistem

emre_6795

emre_6795

Üye
aynen bendede oluyor ne yapabiliriz

ilkin92

ilkin92

Üye
    Konu Sahibi
Özel mesaj ata bilirmiyim?

gaffarson

gaffarson

Üye
bu bildiğim kadarıyla engelleme durumunda oluyordu. Yani eklemeye çalıştığınız kişi sizi engellemiş ise daha önce bu uyarıyı alabilmeniz mümkün diye biliyorum. Aslında engelleme olduğunda komple ulaşamamanız da gerekiyor ama benim aklımda böyle birşey diye kalmış.

ilkin92

ilkin92

Üye
    Konu Sahibi
Bunu aradan kaldirmak için ne yapmamız lazım?

gaffarson

gaffarson

Üye
eğer sebep cidden bu ise doğal olarak o kişinin engelnizi kaldırması gerekir :D

polat791

Üye
engelle falan alakası yok yha saçmalamayın engellese sen o kişi hakkında hiç bişi göremezsin yeni açılan face de bile kimseyi ekleyebniorm buna çözüm bulun... ama adam gbi

Nedved

Nedved

Emekli Yönetici
Arka arkaya gönderildiğinde ya da yeni açılan hesapların bu tür saldırılarını engellemek için Facebook yönetiminin aldığı bir tedbir.

gaffarson

gaffarson

Üye
engelle falan alakası yok yha saçmalamayın engellese sen o kişi hakkında hiç bişi göremezsin yeni açılan face de bile kimseyi ekleyebniorm buna çözüm bulun... ama adam gbi

Gördüğüm kadarıyla biraz zorlanacak olsanız da lütfen seviyemizi bilelim :)

WastabMan

WastabMan

Üye
Tanıdıkları eklenmiyor, tanımadık kişi olursa ekleme yollanılıyor. Yok böle birşey :D

Üst Alt