Facebook Sohbet Artık war !!

Sponsorlu Bağlantılar

burakburti

burakburti

Üye
    Konu Sahibi
Facebook Sohbet Artık war !!

1- MSN i nasıl kullanabilirim?

Msn kullanmak için isterseniz samsungapps ta sosyal ağlar katagorisi içinde msn widgeti bulunuyor onu kullanabilirsiniz.

Yada telefondan ye girip adımları izleyin. Palringo(IM) son sürüme yükselecektir. (daha sonra settings.bin i silersiniz. Silmek için altta yazan 4 ve 5. maddeyi okuyun)

Yada aşağıdaki adımları izleyip telefonun menüsünde bulunan IM den de msn i kullanabilirsiniz.

1-Aşağıdaki Palringo"yu indirin, yığın bellek modunda telefona atın. Hafıza kartında yada telefon belleğinde herhangi bir yere atabilirsiniz.

2-Telefondan o klasöre girin ve yükleyin.

Palringo 2.1.7: (modifiyeli sürüm)(Bendeki daha yeni sürüm diyenler için: yeni sürümlerde arka planda çalışma olmuyor yada ekranı yan yatırınca algılanmıyor vs gibi sorunlar mevcut bu yüzden editlenmiş bu sürümü şuan en sağlıklı çalışan sürümüdür. Daha iyisi çıkınca buraya da eklenecektir. Şuan son sürüm 3.küsür ancak bunun kadar sağlıklı çalışmıyor.)

Bu sürümden verim alamazsanız: şu linkten 2.2.2 versiyonunu da yükleyebilirsiniz. İkiside iyi çalışıyor ancak 2.1.7 den daha çok memnun kaldım ben.

3-Telefonu USB Hata ayıklama modunda bilgisayara bağlayın.

4-Daha sonra sTune yi açıp; Browser sekmesine gelin -> AppEX -> User -> Java -> Hidden Games -> Palringo -> appdb bölümüne girin.

5-Burada sağ taraftan settings.bin dosyasının üzerine sağ tıkla ve delete deyin. (settings.bin i silerek programın arka planda çalışmasını sağlıyoruz)

sTune"yi indirmek için:

İlk yüklemede yazılar normalden büyük veya küçükse 2. ye üstüne yükleyin. olmazsa 3. cüye yükleyin. Düzelecektir.

6-Daha sonra menüdeki IM den giriş ya ır. YENİ BİR HESAP AÇILIR. Yeni oluşturduğunuz kullanıcı adı ve şifre ile giriş yapılır. Bağlandıktan sonra ekranın sol altında + işaretine basılır ve istenilen servisler buradan eklenir.

2- Facebook chat i nasıl kullanabilirim?

Telefondan ye girip adımları izleyin. Palringo(IM) son sürüme yükselecektir. (daha sonra settings.bin i silersiniz. Silmek için üst mesajda yazan 4 ve 5. maddeyi okuyun)

Yada ilk olarak modifiyeli sürüm palringo 2.1.7 yi yükleyin. (üstteki mesajda son seçenekte anlatılıyor)

1-Öncelikle buradan bir kullanıcı adı oluşturmanız gerekiyor.

2-Daha sonra yine bilgisayardan girdiğiniz facebook ta ayarlar kısmında hesap güvenliği ve giriş bildirimleri ni açın ve kaydedin.

3-Şimdi palringoya giriş yapın mevcut facebook chat varsa onu silin ve yeniden facebook chati ekleyin. Username kısmında oluşturduğunuz username i yazacaksınız.

4-Hepsini küçük harflerle yazın. Büyük harf kullanırsanız olmuyor.

5-Hesap bilgilerini girin ve kaydedin. Telefonunuzda hesaplarım a tıklayın facebook hesabını silin yeniden eklersiniz. Şimdi bilgisayardaki facebook hesabından da çıkış yapın(logout)

6-Sonra telefondan palrigoya girin.(IM)

7-Daha sonra yine bilgisayardan facebooka kullanıcı adı şifre yazarak yeniden giriş yapın.

8-İzin verilsin mi diye bir ekran gelebilir. izin verilsin deyin ve devam edin.(ekran gelemeyebiliyorda bazen sorun yok)

9-Palringodan çıkın telefonu kapayıp açın ve yeniden girin.

Artık facebook chati de msn ile birlikte üstelik arka planda çalışır durumda kullanabilirsiniz.

Yine de yapamazsanız Palringonun kendi sitesinden PC için olan versiyonu indirin ve önce onda ekleyin daha sonra telefonda kendinden gözükecektir zaten gözükmese bile telefondan ekleyebilirsiniz kolayca.

Başka bire yolu ise a giriş yaptıktan sonra en altta tam sürüm e geçiş vardır ona basın. Siteyi tam sürüm olarak kullanın yani üstteki adres barı www. ile başlasın. Normal bilgisayardaki gibi buradan da sohbet edebilirsiniz.

3G ile bağlanmaya çalışırsanız operatörünüzden 3G yi aktif etmelisiniz. Operatörünüzün internet sitesinde gerekli açıklamaları görebilirsiniz.

veev

Üye
sürüm kc1 olduktan sonra Bende IM e basıyorum hiç açılmıyor

-ShadowSong-

Üye
Dostum ben ne yaptıysam Palringoyu arka planda çalıştıramadım. Özellikle MSN'i. Açıp menü tuşu ile çıkıyorum palringo açık gibi gözüküyor lakin yeniden girdiğimde bağlantı hatası yazıyor öyle kala kalıyor.

Birde bu arka planda çalışma olayı olunca, palringo biri bişey yazdığında bildirim yada uyarı veriyormu iphone fln gibi ?

Telefonum Wave II (S8530) bu arada.

burakburti

burakburti

Üye
    Konu Sahibi
Dostum ben ne yaptıysam Palringoyu arka planda çalıştıramadım. Özellikle MSN'i. Açıp menü tuşu ile çıkıyorum palringo açık gibi gözüküyor lakin yeniden girdiğimde bağlantı hatası yazıyor öyle kala kalıyor.

Birde bu arka planda çalışma olayı olunca, palringo biri bişey yazdığında bildirim yada uyarı veriyormu iphone fln gibi ?

Telefonum Wave II (S8530) bu arada.

pc den facebook u açıp http ayarnı kapatmanız lazım facebook hesabınızadki mail ile giriş yapcaksınız palringoya ordan facebookk sohbet var onu ekle olur arkadaşımm ewet sesli bildirim ve titreşim war ama en önemlisi pc den facebook hesap ayarlarında detay

dantemustdie

dantemustdie

Üye
ne gerek var indirin e-buddy yi msn de face de var ya palringodan iyi bence
ama samsung i900 için indirmeniz lazım o wave e uyumlu

-ShadowSong-

Üye
pc den facebook u açıp http ayarnı kapatmanız lazım facebook hesabınızadki mail ile giriş yapcaksınız palringoya ordan facebookk sohbet var onu ekle olur arkadaşımm ewet sesli bildirim ve titreşim war ama en önemlisi pc den facebook hesap ayarlarında detay

Ben facebook için istemiyorumki MSN için istiyorum. Msn arka planda açık kalmıyor.

StriqeR

StriqeR

Üye
Benım Facebook'ta normalde zaten kişi listesi yani sohbet açiliyor ama enter tuşu yok yazdıgmı gonderemıyorum :D

battlefield2

battlefield2

Üye
stune yi upload edermisin silinmiş

burakburti

burakburti

Üye
    Konu Sahibi
Ben facebook için istemiyorumki MSN için istiyorum. Msn arka planda açık kalmıyor.

palringonun yeni versiyonu gayet hoş ve güzel eskisi gibi deil msn için de titreşim ve ses uyarsı war aynı titriyo aynı sesi çıkarıyo :)

-ShadowSong-

Üye
palringonun yeni versiyonu gayet hoş ve güzel eskisi gibi deil msn için de titreşim ve ses uyarsı war aynı titriyo aynı sesi çıkarıyo :)

Dostum, anlatamadım sanırım =) Palringo'da MSN açıp menü tuşu ile arka plana attığımda bağlantı hatası diyor ve kopmuş oluyor MSN. Yani arka planda çalışmıyor. Titreşim ve ses uyarısı diyorsunda arka planda anlık mesaj alamıyorum bile =)

Nasıl çalıştırıcağım arka planda palringo MSN'i onu soruyorum.

Not: Yukarıda bahsettiğin olay olmadı.

Üst Alt