facebook sayfasını normal bilgisayardaki gibi gösteren bir program varmı?

Konu Sahibi
facebook sayfasını normal bilgisayardaki gibi gösteren bir program varmı?
sanki bilgisayardan girmiş gibi facebookta ki resimleri videoları yeni ileti ve uyarıları gösteren bir program varmıdır acaba?
burada paylaşılanların birçoğunu denedim ama hiç biri o işi tam olarak yapamıyor

nokia 5800 için

Tepkiler: aydın 05, Maxis_ ve SavinMe

simaros

Üye
nokia nın kendi trayıcısı yapıyor ayarlar-sayfa-içeri ..-tümü yap hepsini gösterir bede oluyor

quest2

Üye
opera mobile indir... once touch.facebook.com a gir en alta tum site var ona bas olur biter..

skyfire kullan ben kendım kullanıyorum bıldıgın pc gıbı

sado826

Üye
skyfire çalışmıyor nasıl sende oluyor yaa...

Davulbaz

Üye
opera 10 işini görür.alttan tüm siteyi işaretle normal olarak görürsün siteyi.tüm sitelerde geçerli

SavinMe

Üye
ben kendım kullanıyorum arkadaslarla faceden vıdeo fln ızlıyoruz youtube a gırıyoruz aynı pc goruntusu bı fark yok sorun sızde olabılır

sen kimi kandırıyorsun kardes istanbulda oturuyorsun ve skyfiremi kullanıyorsun 1 temmuzdan itibaren skyfire türkiyeden kalktı...yani atma recep

omerynd

Üye
kardeş kullanılıyor skyfire bir pref dosyası var forumda bulursun. Telefonda orjinalıyle değiştirince çalışıyor

sado826

Üye
denenmedik pref dosyası kalmadı hangi dosya imiş buu link verin...

Evet eski yöntemlerin hepsini bende denedim çalışmıyor..

Opera Mini 4 ü kullan Ayarlardan Cep görünümünü kapat.

sen kimi kandırıyorsun kardes istanbulda oturuyorsun ve skyfiremi kullanıyorsun 1 temmuzdan itibaren skyfire türkiyeden kalktı...yani atma recep
bı cacıktan anladıgın yok artıstlık yapma bana burda sana verılecek cevabı vermısler bı msj sonrasına bak adam ne demıs telefonu acıp kapamaktan baska bırsey bılmıyorsun konusuyorsun barı uslubun adam gıbı olsun neyse sana daha fazla cevap verıp bıtını sısırmek ıstemıyorum senın gıbı ccklara telefon kullanmayı ogretecek degılım ne halt yersen ye polemıgede gırmeye gerek yok

sado826

Üye

madem giriyorsun nasıl girildigini söyle millete laf atma girilmiyor pref dosyası bile geçerliligini yitirdi uslup konusuna gelince biraz dikkatli asıl sen ol kandırmaya gerek milleti şayet biliyorsan nasıl çalıştıgını ögret millete

scaner67

Üye
yok ble bir yalan bilgisayar görünümlü facebook yok ama ben çalışanı arıyorum.windows live msn yi de bilen varsa açıklasın lütfen.

Operanın son sürümünù indir.Ondan sonra adres cubuğuna yaz pcdeki gbi olur.Benım N70 de oluyor paylas felan hepsi var .