Facebook sayfam çalındı ..

Sponsorlu Bağlantılar

ilhan159

Üye
    Konu Sahibi
Facebook sayfam çalındı ..
Arkadaşlar facebook hayran sayfam çalındı kimseyi felanda admin yapmadım bi girdim adminlik ten atmışlar nasıl geri alıca yardım edermisiniz:ağlarım::ağlarım::ağlarım::ağlarım::ağlarım::ağlarım::ağlarım:

cruel37

Üye
Zor alırsın minareyi çalan kılıfını hazırlamıştır hocam.

--------------- Ekleme ---------------

Zor alırsın minareyi çalan kılıfını hazırlamıştır hocam. buna ek olarak faceye mail atıp durumunu anlatman lazım arkadaşın dediği gibi.

killer_play_boy

killer_play_boy

Üye
bncede yetkililere bildir

punqermojo

Üye
Facebook şifreni bilen biri kendini admin yaparak çalabilir senide atmıştır.

Denetim_Masası

Denetim_Masası

Üye
Öncelikle geçmiş olsun arkadaşım.. Eğer sayfanda çok sayıda hayran varsa facebook'a güzel bir ingilizce mail atarak sayfanı geri alabilirsin.. bi kaç sitede senin gibi sorunlarla karılaşan üyeleri görmüştüm onlarada bu cevabı verdiler...

sekinardi

sekinardi

Üye
git bir bardak su iç rahatla sonrada duruma alış :D

nok_ras

Üye
facebook sayfamı çalındı yetkililere mesaj atmak için hangi adresi olduğunu bilen var mı benim ingilizcemi sağlamdır..

Aksi

Aksi

Üye
Benım sayfamdan ırak olsun ınsallh :D:D

AlpReis

AlpReis

Üye
Çalındıysa Polise bildir, Siber Polise:ehe

Revengeful

Emekli Yönetici
maxirabit

maxirabit

Üye
:kop:

calkali07

Üye
Hi,
We cousin in February to March of 2010 and recently installed a page called How do I get back I found researching this address. You said that you can help. I write the address of the page. Are interested, I'll be happy.

Atilla ÖKSÜZ
Link: / genclikcilgindir ben bu şekilde [email protected] adresine mail attım saiyesinde alındı diye mail geldi ama daha işlem yapılmadı az önce gönderdim

Takipçi Satın Al

Üst Alt