facebook popup nokia için mümkün mü?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
benderhomer

benderhomer

Üye
    Konu Sahibi
facebook popup nokia için mümkün mü?
arkadaşlar telefonuma facebook bildirimlerinin anlık gelmesi mümkün mü acaba? Sanırım android ve iphone da var bu peki symbianda da var mı? İstediğim şeyde sesli veya titreşimli uyarı olacak. Ben facebook da sayfa sahibiyim ve devamlı sayfamla ilgili bildirimlere ulaşmak için kontrol etmem gerekiyor. Yardımcı olabilirseniz çok mutlu olurum.

15097

15097

Üye
sms ile var bildiğim kadarıyla :hmmm

benderhomer

benderhomer

Üye
    Konu Sahibi
sms ücretli ve açıkçası pek kullanışlı olmuyor arkadaşım,

SymbianHacker

SymbianHacker

Kapalı Hesap
nokianın e posta uygulamasının widgetini koy ana ekrana. Bildirimleri e postaya atarlar zaten. Yeni e posta geldiğin sesli uyarı veriyo zaten;)

benderhomer

benderhomer

Üye
    Konu Sahibi
nokianın e posta uygulamasının widgetini koy ana ekrana. Bildirimleri e postaya atarlar zaten. Yeni e posta geldiğin sesli uyarı veriyo zaten;)

:) ben e posta widget ı kullanmıyorum ama fena fikir değil :)

SymbianHacker

SymbianHacker

Kapalı Hesap
aslında sürekli nete bağlıysa nokia socialin büyük widgetinide kullanabilirsin. Ama sesli bildirim yok onda yaa :)

benderhomer

benderhomer

Üye
    Konu Sahibi
evet bana daha çok beni tıpkı gelen bir sms gibi uyaracak bir program gerekiyor :hmmm

santimental

Üye
bellede widget var zaten sosyal ağların. bıldırım mesaj vs dırek ana ekranda.

benderhomer

benderhomer

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşım ben anlık olarak ekranda gözükecek bir şey arıyorum tıpkı nimbuzz arkaplanda açıkken gelen msjlar gibi çevrim dışı msj ve bildirim gelecek bir şey arıyorum ama açıkçası bulabileceğimi sanmıyorum..

benderhomer

benderhomer

Üye
    Konu Sahibi
facinate ihtiyacımı karşılafı teşekkürler arkadaşlar

akinorta

Üye
facinate de anlık bildirimler vardı diye hatırlıyorum yoksa da email widgeti en mantıklısı şimdilik.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt