Öneri facebook paketi yaptım giremiyorum!!! s3mini

Sponsorlu Bağlantılar

nusret2013

Üye
    Konu Sahibi
facebook paketi yaptım giremiyorum!!! s3mini
arkadaşalr şimdi paket yaptım kafayı yiycem giremiyorum s3mini

lütfen kesin çözüm söyleyinyok mu bilen yav para boşa gitti resmen acaba para -8de diyemi

heathrow

heathrow

Üye
müşteri hizmetlerini ara

1903quaresmaQ7

1903quaresmaQ7

Üye
Turkcell isen bu sorun cok oluyo musteri hizmet lerini ara ama cozeceklerini sanmiyorum

1903quaresmaQ7

1903quaresmaQ7

Üye
Diger telefondan yaptigindan oluyomuydu yada en son ne zaman yaptin bu paketiAra musteri hizmetlerini yapilandirma ayari gondersinler olur herhalde

nusret2013

Üye
    Konu Sahibi
Diger telefondan yaptigindan oluyomuydu yada en son ne zaman yaptin bu paketiAra musteri hizmetlerini yapilandirma ayari gondersinler olur herhalde

tam hatırlamıyorum ama telefona internet paketi yapınca sorun yoktu,face paketi yapınca girmiyordu öncedende,sanırım türkcellin oyunları para boşa mı gitti şimdi :(

1903quaresmaQ7

1903quaresmaQ7

Üye
Yok bendede olmustu para bosa gitti yapcak biseyim yoktu

nusret2013

Üye
    Konu Sahibi
heathrow

heathrow

Üye
en gıcık olduğum şeydir paramın böyle boşa gitmesi... inşALLAH öteki dünyada hesaplaşacaz,bunlar öteki dünyayı hiç mi düşünmez...
insanlar ne bu dünyayı düşünüyorlar, ne öbür dünyayı... korkmadan günah işliyorlar...
turkcell kast etmedim genel konuştum

Desaparecido9454

Desaparecido9454

Üye
Facebook'un uygulamasından girmiyor diye biliyorum o paketi normal tarayıcıdan girmeyi dene m.facebook diye

muhammettvurucu

muhammettvurucu

Üye
Telefona ait yapilandirma ayarlari kurulu mu? Hatti baska bi telefona tak onda dene eger girerse sorun cihazdadir

HereİsJohnny

Üye
ayarlar > diğer ayarlar > mobil ağlar > erişim noktası adları
bu yolu izle orada "internet" ya da "TURKCELL ISP" yoksa ya da "wap" yazıyosa sil onu. daha sonra turkcellin nasıl oluyor bilmiyorum servis ayarını kısa mesajla iste. gelen kısa mesajda wap değil internet yazanı kur wapı kurmasan da olur interneti kurduktan sonra girecektir.

• Beğen
Tepkiler: muhammettvurucu
fthmnts

fthmnts

Kapalı Hesap
Şu an Turkcell de çoğu kişi de internet sorunu var...
Ayarları varsayılan yap...
Telefona format at...

tarayıcıya

yaz gir.
Bunlar da olmazsa Turkcell'i ara durumu bildir

xmustx

xmustx

Üye
arkadaşlar 2 sene önce başıma geldi.turkcell bunu hep yapıyor :) hattı kırdım attım..

THEKANS

THEKANS

Üye
veri ag modu acik ama giremiyom dersen wap yaz 2222 gonder olmadi 532 ara

IchigoKurosaki

IchigoKurosaki

Üye
Uygulamadan girmez tarayicidan girceksin

THEKANS

THEKANS

Üye
uygulamadan da gecer