Facebook Messenger Zaman Tünelini Gör Sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

BuGRaHaN__1989

BuGRaHaN__1989

Üye
    Konu Sahibi
Facebook Messenger Zaman Tünelini Gör Sorunu
Selamun aleyküm arkadaşlar bende samsung s4 cep telefonu var ve bende facebook messenger uygulaması var arkadaşlarımla konuşurken sol alt tarafa tıklıyorum seçeneklerden resimde gördüğünüz gibi zaman tünelini gör diyorum ve arkadaşlarımın sayfası açılmıyor lütfen bana yardım edin nasıl bu sorunu çözülcek 2 gün önce bütün arkadaşlarımın sayfası açılırdı ve resimlerine bakardım hakkındaya bakardım ama artık zaman tünelini gör dedikten sonra facebookda asıl ana sayfa açılıyor lütfen yardım edin.....

bedran34

Üye
Bende de oluyor facebook ana sayfasına gittikten sonra bi daha zaman tünelini gör e bas açılır internet ile ilgili bi sorun galiba internet yavaş olunca oluyor bende ;)

BuGRaHaN__1989

BuGRaHaN__1989

Üye
    Konu Sahibi
Bende de oluyor facebook ana sayfasına gittikten sonra bi daha zaman tünelini gör e bas açılır internet ile ilgili bi sorun galiba internet yavaş olunca oluyor bende ;)

Bende anlamadım neden olduğunu arkadaşlar bize yardım edermisiniz lütfen bu konu hakkında yardımınıza ihtiyacım var lütfen zaman tünelini gör dedikten sonra kişinin sayfası açılsın istiyorum ben....Arkadaşlar güncellendi ama hala aynı profil gör diyorum ana sayfa yani haber sayfası açılıyor lütfen yardım edermisiniz profil gör diyince kişinin sayfası açılsın istiyorum anlayın lütfen cevap vermemişsiniz....

Üst Alt