Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
HaberFacebook Messenger Geldi...
Sponsorlu Bağlantılar
1176jaguar
Üye
Konu Sahibi
Facebook Messenger Geldi...
Evet arkadaşlar Messenger uygulamadı markete geldi.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
dakamon
Üye
Acaba 8.1 siz nasıl bir uygulama olmuş. Yada 8.1 den sonra daha iyi olurmu
MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.
dakamon
Üye
Offf süper ya tasarım çok güzel gerçekten mükemmel sesler falan çıkartmaları kullanabileceğim için sevindim çok güzel görünüyor wp de çok güzel olmuş sistem güzel valla beyler bu sene wp8 in senesi olacak
MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.
kaygisiz43
Üye
Teşekkürler haber için.Programı sevdim gayet mükemmel yapılmış
alasulumurat
Üye
doğrulama kodu bir türlü gelmiyor...
respection123
Üye
Hemen bakıyoruz.
pirenuri
Üye
tek eksik baloncuk o da şuanda wp8 izin vermediği için. 8.1 büyük ihtimalle izin verir
BrahimOkumus
Üye
Geldiğine sevindim , ilk bakışta skype baya benzettim
Bunda da baloncuk sohbet yok ama 8.1 de geleceğini düşünüyorum
Makale_Helvetia
Üye
bu uygulama benden bütün windows phone'dan bir cacık olmaz diyenlere gelsin..özellikle mağaza'da abuk sabuk yorum yapan 14-17 takımına.. adamlar harıl harıl çalışıyor işte..biz geri bildirimlerimizi yapacağız ve oturup bekleyeceğiz..
BBM'de eli kulağındadır diyorum ben..
efege
Üye
Live tile olarak ekleyemiyor muyuz?
ponçikEnişte
Üye
e artık o zaman WPnin kendi mesajlaşma uygulamasına gerek kalmadı, ayarlardan çevrimdışı yapabiliriz orayı, sanırım FB messengerı etkilemez herhalde ordaki ayarımız.
uygulamanın gelmesi bence betanın da habercisi..şu an facebook uygulaması dahil 3 tane facebook mesajlaşma uygulaması oldu..windows 8.1 de dahili facebook istemcisinin de kaldırılacağı bilgisi geldi..herhalde sistemi böyle uzun süre dağınık bırakmazlar son 26 gün diyorum ben..
Emre
Üye
Teşekkürler.
Bu WP Galiba İOS Ve Android Geçecek İnşallah Yakında Orijinal Facebook Uygulaması Gelse Çatur Çutur
online Bir sürü Oyun Oynarız
Microsoft Yaptığı Facebook Ne Biçim Ya Hiç bir işe Yaramaz