Haber Facebook Messenger Geldi...

Arkadaşlar hala cevap alamadım soruma...yardımcı olabilir misiniz? Messenger dan anlık ileti gelmesi için ayarları nerden yapıyoruz.

Ayarlara giriyorum ordan mesajlaşmaya giriyorum ama facebook la ilgili herhangi bir şey yok

hocam bu ayarları nereden yapıyoruz bir açıklık getirebişirmi birisi.normal telefon ayarlarına mı giricez mesajların ayarlarına mı? Nerden açıcaz bildirimleri????
Hocam mesajınızı çok geç gördüm kusura bakmayın.Ayarlar-mesajlar değil...direk Mesajlara girip ayarlar diyiniz.Ayarlar kısmı bu resimdeki ilk baş kısım ordan sonra gösterilen yolu izlemeniz yeterli

arkadaşlar anlamadığım şim telefonda yerleşik olan sohbet varken bunu neden kullancaz 8.1 ile o kalkacak deniyo bazı yerlerde doğrumudur? birde geçen gün ana sayfada facebook messenger kaldırılıyor diye bir haber vardı okudunuzmu bilmiyorum o haberden sonra bunun çıkması saçma oldu gibi geldi?

facebook messenger'ın windows sürümü kaldırıldı. yani mobillerde ölümüne destek devam ediyor. PCde millet messenger yerine zaten siteye giriyorlar, muhtemelen çoğu kişi PC içinfb messenger programı olduğunu dahi bilmiyordur da kapanması isabet oldu. onun dışında evet 8.1 ile sohbet entegrasyonu kaldırılacak deniliyor, malum fb messenger geldi hem de facebook blue da entegre olacakmış 8.1 ile sisteme. ve bu fb messengerın sistemdeki gömülü mesajlaşmaya göre en büyük artısı ifade ve resim gönderme desteği!

dakamon

Üye
PC de ki Facebook Messenger ne gereksiz bir şey di ya Bi kere yükledim 5 dk içinde yükledim baktım ve sildim

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

Facebook Blue ne? Hiç bir bilgi yok mu hakkında ?

PC de ki Facebook Messenger ne gereksiz bir şey di ya Bi kere yükledim 5 dk içinde yükledim baktım ve sildim

aslında iş yerinde ben onu kullanıyordum. tarayıcıdan facebooka girmiyorum iş yerinde, ama messengerı arkada açık bırakıyordum. neyse artık cebe geliyor

beyler bu geldiğine göre diğer mesaj uyarısı veren uygulamaları kapatabiliriz fakat ben facebookbeta daki sohbet bölümünü kapatamıyorum.yardım lütfen??

dakamon

Üye
Ayarlara gir oradan bildirimlere gir tikleri kaldır

ÖEY

Üye
tek eksik baloncuk o da şuanda wp8 izin vermediği için. 8.1 büyük ihtimalle izin verir
Baloncuk olayı ios'da da yok artık, çok gerek de yok aslına bakarsan. Bence bu kadar kafaya takılacak büyütülecek bir olay değil.
Bildirim olayı ios'da da düzgün çalışmıyor bilginize

dakamon

Üye
Baloncuk olayı ios'da da yok artık, çok gerek de yok aslına bakarsan. Bence bu kadar kafaya takılacak büyütülecek bir olay değil.
Bildirim olayı ios'da da düzgün çalışmıyor bilginize

o zaman 2 platform bir araya gelip bu işi nasıl çözebiliriz diye el birliği yapsınlar

Rainesto

Üye
bildirimler saniyesinde geliyor süper olmuş