facebook mesajlar sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

slant1111

slant1111

Üye
    Konu Sahibi
facebook mesajlar sorunu
arkadaslar yaklask 15 gün önce face hesabmda gelen kutusu yerine mesajlar yazmaya basladı.ve pc de sohbet olarak knustklarmda mesajlar bölümüne kaydolmaya basladı.yani tüm knustklarm bir catı altnda birlesyor ..geri eski halne nasl cevreblrm cok mal bise?

Kobra_FighterTR

Kobra_FighterTR

Üye
Bu normal bir seçenek veya olay değil :) Support a mail atın :) Teknik hata :)

slant1111

slant1111

Üye
    Konu Sahibi
pc de mesajlar bölümünü actgmda yan tarafta arkadaslarna öner fln da yazıyor arkadasm..ve mesajları arsivleme secenegi bile var..teknk hata oldugunu düsünmyrm .. :)

Kobra_FighterTR

Kobra_FighterTR

Üye
:ehe Kusura bakma dün çok dalgındım :) Teknik hata yazmışım :) Bireysel hata yazacaktım :D
Sonuç itibari ile Support a mail atınız :)

slant1111

slant1111

Üye
    Konu Sahibi
tmm teskkrler..

--------------- Ekleme ---------------

tmm teskkrler..:D

arkadasm az önce supporta baktm ..bu uygulama yeni mesajlar uygulamasyms..yavas yavas herkerte yaylck..

Kobra_FighterTR

Kobra_FighterTR

Üye
Kullanmak mecbur değildir umarım :)

Soc-DooM33

Soc-DooM33

Üye
evet bnde de 5-6 gundur boyle :) bu yeni bir mesajlar uygulamasi iste herkste bole olcak yavas yavas merk etme ;)

ama bnce kotu oldu neden mi ? cunku bu yeni uyglma yuznden kiz arkadsmla kavga ettim :S sizde gorcekksiniz her msjiniz gitmyecek karsi tarafa.. ben 5o tane msj attim hicbiri gitmemis bnm kiz neden msj atmyiorsun dior??

slant1111

slant1111

Üye
    Konu Sahibi
aynen kardsm bende kavga ettm msjlarm gitmiyor .d

Kobra_FighterTR

Kobra_FighterTR

Üye
Her site mutlaka bir süre sonra azıtır :D Facebookda azıttı :D

Soc-DooM33

Soc-DooM33

Üye
wla kardsm ayar olduk ya tribe girdim msjlarim gitmior :D

slant1111

slant1111

Üye
    Konu Sahibi
ben kız arkadasıma da aynı mesajlar uygulamasına davet ettm gıcıklık yaptm :D smdi de o çilesini çekiyor :D arkadaslarıma msjlarımı göndrmek için profllerine grp yeni mesaj göndriyorm anca öyle gidiyo mesajlarım...bunda da karsıdakiler sinirleniyor çünkü onlara mesajlarım ayrı ayrı gidiyor gelen kutuları doluyor..smdi arkadaslarıma da davet göndrdim onlar da bu mesajlar uygulamasına geçti :d yeni mesaj göndrdigimde onlarda birlesik görünüyor en azından gelen kutuları kabarmıyor .... En iyi yöntem bu veya yeni face hesabı açmak...yeni açsak bile nu yayılacak...kaçıs yok yani...

fataltr01

Üye
mesajı gondermenın tek yolu mesajlara gelıp yenı mesajı seçeceksiniz ordan gonderecegınız kışıyı sececeksınız o sekılde gıdıyor ış bıraz uzuyor ama gıdıyor

pekı bunu duzeltmenın yolu yok mu ??

slant1111

slant1111

Üye
    Konu Sahibi
yeni mesaja gerek yok arkadaslar.karsdakine de aynı uygulamanın davetni göndrin o da kullansn o zaman sorn olmuyo.

Üst Alt