Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
facebook menüde görünmüyor.
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
SaiL
Üye
Konu Sahibi
facebook menüde görünmüyor.
arkadaşlar, dün telefona format attım. Ama bir türlü facebook uygulamasını yükleyemedim. Yükleniyor ama telefonda icon yok. Yardım edin ne olur. Ne yapmam gerek.
Telefonum C5.03
Versiyonu güncel.
anılbaran
Üye
karta format atmadın dimi ondan olabilir
SaiL
Üye
Konu Sahibi
evet hafıza kartını biçimlendirmiştim. Peki ne yapmam gerek.
anılbaran
Üye
yazılım güncelleme bölümündeki face uygulamasını diyon dimi
evet, yükleme esnasında hiçbir sorunla karşılaşmadım. Ama icon yok.
anılbaran
Üye
ya vardır hiç ummadıgın yerden çıkar.Benım verdıgım de de mi ikon cıkmadı ?
SaiL
Üye
Konu Sahibi
senin verdiğin uygulamayı yükleyemedim. Dosya türü desteklenmiyor uyarısı veriyor.
SaiL
Üye
Konu Sahibi
yok mu bi yardım arkadaşlar.
phasan
Üye
ben yardım edıyım telefona sorunsuz yukledın facebook ama gorumuyorsa telde yazılım guncelleme olması lazımonu açın onun ıçınde facebook olacak ordan guncelleyın telde gorünur
phasan;
Telefon güncelleme bölümünde facebook yok. Ben mi yanlış yere baktım yoksa. Ayarlar, telefon ayarları, telefon yönetimi, güncelleme bölümüne baktım. Biraz daha açıklayıcı anlatır mısın?
phasan;
Telefon güncelleme bölümünde facebook yok. Ben mi yanlış yere baktım yoksa. Ayarlar, telefon ayarları, telefon yönetimi, güncelleme bölümüne baktım. Biraz daha açıklayıcı anlatır mısın?
menu uygulamalar yazılım guncelleme var ona tıkla orda uygun guncel lıstesı yenılenıyor der bekle orda zaten guncellenecek olan uyhulamaları gosterır ordan facebook seç seçeneklerden guncellemeye başlaya bas vekle kendısı guncelleyecektır guncelledıgınde menü uygulamalar uygulamalrın ıçın de gorunur
SaiL
Üye
Konu Sahibi
dediğini yaptım, güncelleme listesi yenilendi ama internet radyosu çıktı sadece, facebook çıkmadı. Radyoyu güncelledim. Yine olmadı.
ultrAslan.sefer
Üye
C5-03 te bu sorunu benim konumdan çözebilirsin önce telefonunu hackle sonra verdiğim linkteki programları sırasıyla kur .wgz dosyasına ihtiyacın var çünkü