Haber Facebook Materyal Tasarım Üzerinde Çalışıyor

Sponsorlu Bağlantılar

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Facebook Materyal Tasarım Üzerinde Çalışıyor
Elde edilen görüntüler ışığında Facebook’un Android uygulamasına Materyal tasarım test edildiği görülüyor.

Facebook farklı platformlarda sunduğu yeniliklere Android tabanlı cihazlarda da sürdürmeye devam ediyor.

Başarılı sosyal platformların başında gelen Facebook, Pc, Tablet, ve mobil cihazlardaki uygulamalarındaki değişiklikleri sürdürüyor. Tasarım konusundaki yeniliklerini sürdüren sosyal platform, Android 5.0 Lollipop ile hayatımıza giren Materyal tasarımı test ettiği görülüyor. Android uygulamasındaki yeniliklerini sürdüren Facebook’un bu konudaki testlerini doğrulayacakekran görüntüleri görüntülendi.

Görüntülerde yer aldığı gibi Facebook Materyal tasarım üzerine bazı testleri sürdürmekte. Henüz test aşamasında görünen uygulamanın ikon yapılarında da değişiklik göze çarpan noktalar arasında. Android platformunda en sık kullanılan uygulamalar arasında yer alan Facebook’un bu tasarımına kullanıcılar tarafından nasıl tepki verileceği ise merak konusu.

• Beğen
Tepkiler: 98farom98 ve PrisonerMacTavish

PrisonerMacTavish

PrisonerMacTavish

Üye
Sağ alt tarafı tumblra benzemiş sanki.Haber için teşekkürler :)

• Beğen
Tepkiler: Nextman
Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Rica ederim evet andırıyor biraz :)

nanotex

nanotex

Üye
Sağ alt tarafı tumblra benzemiş sanki.Haber için teşekkürler :)
Tumblr materyal tasarıma ilk geçen uygulamalardan biri. O yüzden benzetmiş olabilirsin o sağ alttaki yuvarlak şey materyal tasarımın ta kendisi zaten dostum :)

• Beğen
Tepkiler: PrisonerMacTavish
PrisonerMacTavish

PrisonerMacTavish

Üye
Tumblr materyal tasarıma ilk geçen uygulamalardan biri. O yüzden benzetmiş olabilirsin o sağ alttaki yuvarlak şey materyal tasarımın ta kendisi zaten dostum :)
Biliyorum tumblr candır zaten gerisi heyecan :) Facebook oldum olası stabil bir uygulama yapamadı hep kasıyor telefonumda bir de messenger denen bir belayı da unutmamak lazım her neyse konu dağılmasın iyi forumlar :)

• Beğen
Tepkiler: nanotex
MuhammedGMS

MuhammedGMS

Üye
Meteryal tasarımı herzaman yapabilirler ama yapmaları gereken en önemli şey Messenger'i Facebook'un içine koymaları ayrı bi uygulama indirmememiz.

LimePie

LimePie

Üye
ne zamana gelir acaba bu :)

KinG Tornado

KinG Tornado

Üye
Şahzen Bu Uygulamayı Sevmediğim Gibi Kullanmıyorum Çok Fazla Alan Ve Ram Harcıyor Chrome'dan Facebook'a Girmek Daha Mantıklı Diye Düşünüyorum Twitter'ın Uygulaması Bundan Kat Ve Kat Daha Başarılı

nanotex

nanotex

Üye
Biliyorum tumblr candır zaten gerisi heyecan :) Facebook oldum olası stabil bir uygulama yapamadı hep kasıyor telefonumda bir de messenger denen bir belayı da unutmamak lazım her neyse konu dağılmasın iyi forumlar :)
Aynen facebook ve özellikle messenger çok ram yiyor bu yüzden orta seviye android telefonlarda kasıyor. İlla amiral gemi alman gerek. Üzücü bir durum. Ben param olduğunda iphone 6 almayı düşünüyorum ama mâlum olanaklar.

98farom98

98farom98

Üye
Baya güzel ya gelirse çok güzel olur :tşk: abi

sempozyum

Üye
messengere çözüm facebook chat enabler uygulamasını googleden aratıp indirin messenger istemeyecek

Üst Alt