Facebook Lite v15.0.0.18.141 Final

Sponsorlu Bağlantılar

ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
Facebook Lite v15.0.0.18.141 Final
Facebook'un bu sürümü daha az veri kullanır ve tüm ağ koşullarında çalışır.

Yenilikler:
Güvenilirlik ve hız için geliştirmeler.





İçeriği görebilmek için Giriş yap veya üye ol.
 
Bizad

Bizad

Üye
Facebook Lite Kullanımı
Facebook Lite kullanımı oldukça basittir. Facebook lite bir uygulama olduğundan, ilk olarak bu uygulamanın indirilmesi gerekmektedir. Bir Apk uygulaması olan Facebook Lite’ın, yüklenmesi sadece birkaç saniye sürmektedir. Android, Windows ve İOS için sürümleri bulunmaktadır. Uygulamayı, internet üzerinden risksiz bir şekilde indirebilirsiniz. MB değeri küçük olan bu uygulama, telefon ya da tabletinizi yavaşlatmayacaktır. Android sitelerinden birkaç saniye içerisinde indirdikten sonra, kurulumunu gerçekleştirebilir ve uygulamayı hemen kullanmaya başlayabilirsiniz. Telefonunuzda fazla yer kaplamayan bu uygulama ile en düşük internet bağlantısında bile rahatlıkla Facebook kullanabilirsiniz.

Facebook Lite Özellikleri
Facebook Lite uygulaması, telefonda çok az yer kaplamaktadır. Bu da, telefonunuzun ya da tabletinizin yavaşlamayacağı anlamına gelmektedir. Facebook Lite uygulamasının en iyi özelliklerinden biri, MB değerinin az olmasıdır.

Facebook Lite özellikleri arasında, bir de kısa sürede indirilmesi yer almaktadır. Kısa sürede indirilen bu uygulamayı, saniyeler içerisinde kullanmaya başlayabilirsiniz. Uygulamanın telefona yüklenmesi ve telefonda kurulması, en fazla bir dakika sürmektedir.

Facebook Lite, normal şartlarda Facebook’un kullanacağından, çok daha az veri kullanmaktadır. Böylelikle, mobil veri kullanımlarınızdan tasarruf etmenizi sağlayacaktır.

Facebook Lite, şebekenizin en az çektiği durumlarda ya da 2G veri transferinde bile çalışmaktadır. En düşük internet erişiminde dahi, fotoğrafların sıkıntısız bir şekilde görüntülenmesini sağlamaktadır.
kaynak:
 
  • Beğen
Tepkiler: bejum3


Üst Alt