Facebook Kısa Mesaj İle Doğrulama

Sponsorlu Bağlantılar

xywelat

Üye
    Konu Sahibi
Facebook Kısa Mesaj İle Doğrulama
arkadaşlar yeni konu nerden açılıyo
benim sorunum şu :

facebook kısa mesajları etkinleştiremiyorum ban ayardım eder misnz

aldığım hata mesajı şu : Üzgünüz, bu telefon daha önce başka bir Facebook kullanıcısını doğrulamakta kullanıldı ve şu anda mobil doğrulama için kullanılamaz. ve şu: Üzgünüz, çok fazla kez yanlış denemede bulundun. Lütfen yeni bir kod iste veya yardım almak için buraya tıkla.
diyor
yeni kod için fb yazıp gönderiyorum 3223 e aynı kodu gönderiyo bana giriyorum tkrar aynı ahta mesajını alıyorum ne yapmam lazım bana yardım eder misnz teşekkürler...

L-LumieRe

L-LumieRe

Üye
o telefn numarası bı kere kaydedılmıs daha kayıt edemezsın...

minoo

minoo

Üye
Ama daha önce hangi hesapta kaydettiysen o numarayı, ordan iptal edebilirsin.
Sonra bu hesabında numaranı aktifleştirirsin tekrar.
O şekilde olur.

lgkg300

lgkg300

Üye
arkadaşlar yeni konu nerden açılıyo
benim sorunum şu :

facebook kısa mesajları etkinleştiremiyorum ban ayardım eder misnz

aldığım hata mesajı şu : Üzgünüz, bu telefon daha önce başka bir Facebook kullanıcısını doğrulamakta kullanıldı ve şu anda mobil doğrulama için kullanılamaz. ve şu: Üzgünüz, çok fazla kez yanlış denemede bulundun. Lütfen yeni bir kod iste veya yardım almak için buraya tıkla.
diyor
yeni kod için fb yazıp gönderiyorum 3223 e aynı kodu gönderiyo bana giriyorum tkrar aynı ahta mesajını alıyorum ne yapmam lazım bana yardım eder misnz teşekkürler...

Bende de aynı sorun var. Numarayı başka hesapta kullanmadım. Önce benim hesapta kayıtlıydi sonra telefonu kaldırıp yeniden ekledim o gün bugündur birtürlü etkinlestiremedim hata nerde bilmiyorum.

Üst Alt