Facebook kendi messenger'ını yaptı.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bydexer

bydexer

Üye
    Konu Sahibi
Facebook kendi messenger'ını yaptı.

[h=2]Windows kullanıcılarının Facebook'tan beklediği ufak yazılım resmen yayınlandı.[/h]
Facebook arkadaşlarınızla konuşmanıza izin veren Windows uygulaması Messenger For Windows, internete sızmasının ardından sosyal dev tarafından resmen indirmeye sunuldu. Anlaşılacağı üzere uygulama, web sitesinden bağımsız olarak çalışıyor.

Facebook'un İngilizce yardım merkezi sayfalarında indirmeye sunulan Messenger For Facebook, profilinizdeki uyarıları ve Ticker'ı gösterebiliyor.

Windows Live'dan bir miktar pazar payı çalmayı uman yeni istemci, kullanıcıyı Facebook'a daha bağlı hale getirmek ve Facebook'da daha çok zaman harcamasını sağlamak amaçlarını güdüyor. Bunun yanında web sitesi açık değilken dahi uyarılar, mesajlar ve arkadaşlık istekleri göstererek daha fazla kullanıcı geri dönüşü sağlamayı ümit ediyor.

..

Sorunsuz çalıştığını gözlediğimiz uygulamanın bir Mac sürümü ise şimdilik bulunmuyor.

KAYNAK:

Revengeful

Emekli Yönetici
Ben iPhone'da kullanıyorum :ehe Gayet guzel.

SHS

SHS

Üye
:tşk:

Astrosman

Astrosman

Üye
Teşekkürler

fullwar

fullwar

Üye
Açıkçası beğenmedim. Yandaki chat bölümünün windows atında çalışanı sadece. Oturum aç dediğinizde zaten browserdada açıyor hesabı. Bence gereksiz olmuş. Mobile için faydalı olabilir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt