facebook kaç günde silinmiyor?

Konu Sahibi
facebook kaç günde silinmiyor?
Arkadaşlar facebook kaç günde siliniyor? silmeye aldığımda 15 gün içinde açılmazsa silinecek yazıyordu ama sırf kapandığını görmek için denemiştim, facebook silinmemişti. 2 ay filan oluyor silmeye alalı tekrardan. acaba silinmiş midir? facebook ayarları mı değişti?

hayır, silme işlemini başlattığında iki hafta kadar girmezsen hesabın kalıcı olarak siliniyoru.

hesabına silme komutu verdiğine emin misin?

bir ay kadar önce bende sildim facemi,sonra dayanamayıp tekrar girdim iptal oldu. Yani şifreni başkası biliyorsa o girip iptal etmiş olabilir. Onun dışında bir bilgim yok.

şifreni degiştir öyle dene Bence olur.

Emrgncy

Üye
senin adına paylaşımda bulunan oyun veya uygulama varsa öncelikle onları kaldır, ondan da olabilir...

Tepkiler: FBTaNeR07
Şifresini unuttuğum giremediğim maili falanda bilmiyorum bi facem var ne zaman silinir acep. sikayet etsem kapanır mı?

Normal olarak silme komutu verirseniz iki hafta giris yapmiyacaksiniz ama bazen istisnalar oluyor,1 ay sonra yeniden acilabilmisti arkadasiminkinde. Tarih oynayabiliyor o yuzden saglama alip,giris yapmak icin kendinizi tutamiyorsaniz cok az kullandiginiz bir maille eslestirip,sifresini de hic kullanmadiginiz birsey yapin. Ayrica giremezdiginiz sifresini unuttugunuz facebook profili icin yetkilelere ulasin onlar gerekeni yapiyor,kapatma yada acma konusunda