Facebook İsrail'in tehdit listesinde

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
toprakumit

toprakumit

Üye
    Konu Sahibi
Facebook İsrail'in tehdit listesinde
İsrail Savunma Bakanlığı, internetteki sosyal ağların ülke güvenliği için önemli bir tehdit oluşturduğunu düşünüyor.

______________________

İsrail Savunma Bakanlığı, askerlerin ve bakanlık personelinin gizli bilgileri ifşa etmelerini önlemek için hazırlanan yeni yönetmelikte, internetteki "sosyal paylaşım" sitelerini de tehdit olarak gösterdi.
Ülke güvenliğini tehdit eden unsurların listelendiği yönetmelikte, İsrail askerleri ile Savunma Bakanlığı personelinin, "Facebook" gibi internet sitelerinde kullandıkları fotoğraflarda, gizli kalması gereken teçhizatların da görüldüğüne, bazı bilgilerin dikkatsizce ifşa edildiğine dikkat çekildi.
İsminin açıklanmasını istemeyen İsrailli yetkili, henüz resmiyet kazanmayan yeni yönetmelikle ilgili olarak verdiği bilgide, askerlerden, paylaşım sitelerinde kimlikleri hakkında bilgi vermemelerinin istendiğini, güvenliğin korunması için internet sitelerindeki araştırmanın devam edeceğinin açıklandığını belirtti.
 


Yasminozz

Yasminozz

Üye
herkes için tehlikeli aslında....her bilgi veriliyo çünkü...
 
leiche

leiche

Emekli Yönetici
enteresandır bu facebooka hiç bulaşmadım :S
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al


Üst Alt