marist Üye Bende KuLLanıyorum, Hattım Turkcell Mesaj qöndermek ÜcretLi 41 Krş ama qeLen mesajLar Ücretsiz. Sadece Mesaj attıkLarında, ArkadaşLık İsteğimi kabuL ettikLerinde ve Yorum yapıLdıqında qeLiyor.. Arkadaşımın Hattı Vodafoneydi Sms qöndermekte aLmakta Ücretsizdi..
Bende KuLLanıyorum, Hattım Turkcell Mesaj qöndermek ÜcretLi 41 Krş ama qeLen mesajLar Ücretsiz. Sadece Mesaj attıkLarında, ArkadaşLık İsteğimi kabuL ettikLerinde ve Yorum yapıLdıqında qeLiyor.. Arkadaşımın Hattı Vodafoneydi Sms qöndermekte aLmakta Ücretsizdi..
ismail010 Üye ben vodefoneyim gönderiyom lira gitmiyo gerçi bende hiç lira olmuyo ama sonuçta illetiliyo Ama mesaj gelme olayında sorun var twetter gibi herşeyde göndwrmiyo arada gelio sanırım can sıkıntısına atıyolar
ben vodefoneyim gönderiyom lira gitmiyo gerçi bende hiç lira olmuyo ama sonuçta illetiliyo Ama mesaj gelme olayında sorun var twetter gibi herşeyde göndwrmiyo arada gelio sanırım can sıkıntısına atıyolar
DDorlion Üye Konu Sahibi - SerkeŞ -' Alıntı: hayat vodafoneluya güzel ikinci hat almayı düşünüyorum Genişletmek için tıkla ... hahaha iyi fikir
- SerkeŞ -' Alıntı: hayat vodafoneluya güzel ikinci hat almayı düşünüyorum Genişletmek için tıkla ... hahaha iyi fikir